RODITELJI ĐAKA IZ SARAJEVA U STRAHU: Muškarac iz kombija pokušava da otme decu
Foto: Profimedia

Svi preplašeni

RODITELJI ĐAKA IZ SARAJEVA U STRAHU: Muškarac iz kombija pokušava da otme decu

Bosna i Hercegovina -

Roditelji Osnovne škole "Pofalići" u Sarajevu tvrde da poslednjih dana u blizini ove škole kruži crni kombi u kome se nalaze osobe koje pokušavaju da kidnapuju decu.

Roditelj čije troje dece ide u ovu osnovnu školu (prvi, treći i peti razred), ispričao je da ga je pre 3-4 dana pozvao sin i rekao da mu je prišao nepoznati muškarac i zamolio da krene s njim, rekavši mu da ga otac čeka u taksiju. Dečak je prvo krenuo, i onda mu je nešto bilo sumnjivo, pa je muškarca pitao za očevo ime. Muškarac mu je rekao pogrešno ime, pa je dečak pobegao, piše Faktor.ba.

Inače, roditelji ove škole govore da se ovo dešava već neko vreme i da su nepoznate osobe i jutros pokušale da otmu dve devojčice.

"Prestravljeni smo. Deca ne smeju da idu ni na mali odmor", kazala je majka devojčice koja ide u školu na Pofalićima.Zaposleni OŠ "Pofalići" nisu želeli ništa da komentarišu.

Takođe, na društvenim mrežama, tačnije u grupi "FB dame", pojavila se informacija da je u ponedeljak u 13 sati došlo do pokušaja otmice devojčice. Kako je naveo jedan očevidac, navodno je na prometoj ulici na Podrhrastovima bio parkiran beli kombi u kojem su se nalazili maskirani muškarci.

Oni su pokušali da otmu devojčicu koja je, kako tvrdi očevidac, uspela da se odbrani i pobegne. Isto tako, na društvenim mrežama pojavila se informacija o pokušajima otmice dece ispred osnovnih škola u sarajevskim naseljima Dobrinja i Vogošća.

U Operativnom centru MUP Kantona Sarajevo juče su negirali da postoji prijava o pokušaju otmice deteta.

(Faktor.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track