SKANDAL U PRIJEDORSKOJ POLICIJI: Policajac manijak uhapšen zbog bludničenja!
Foto: Shutterstock

Suspendovan ali na slobodi

SKANDAL U PRIJEDORSKOJ POLICIJI: Policajac manijak uhapšen zbog bludničenja!

Bosna i Hercegovina -

BANJALUKA - Policija u Prijedoru uhapsila je svog kolegu S. C. (35), koji se sumnjiči za bludničenje, potvrđeno je iz prijedorskog Centra javne bezbjednosti

Slučaj je otkriven prošle nedelje, a utvrđeno je da je ovaj policajac u više navrata na području Prijedora, ne birajući žrtve, bez obzira da li su u pitanju maloletne devojčice ili starije žene, vadio polni organ i pred njima onanisao.

"Centar javne bezbednosti Prijedor Okružnom tužilaštvu u Banjaluci uputilo je izveštaj protiv S. C. Iz Prijedora zbog sumnje da je počinio krivičn delo zadovoljavanje polnih strasti pred drugim. Reč je o službeniku Policijske stanice za obezbeđenje objekata i ličnosti u MUP-u RS u Banjaluci", rekla je Marija Matić portparol CJB Prijedor.Dodala je da je policajac 20. aprila suspendovan i udaljen s radnog mesta do okončanja postupka.

"CJB Prijedor najoštrije osuđuje takvo ponašanje pripadnika MUP-a RS, koji je svojim nečasnim radnjama naneo sramotu časnim policijskim službenicima. Ovo je još jedan primer da MUP RS postupa u skladu sa zakonom, te da će svako za koga postoji sumnja da je počinio krivično delo biti sankcionisan u skladu sa zakonom" dodala je Matićeva.Policajac je, nakon završene kriminalističke istrage, po nalogu tužioca, pušten na slobodu.

(bportal.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track