UŽAS: Banjalučki ARKAN pijan skočio  na glavu u prazan bazen!
Foto: Printscreen Avaz.ba

Provod završio tragično

UŽAS: Banjalučki ARKAN pijan skočio na glavu u prazan bazen!

Bosna i Hercegovina -

BANJALUKA - Ranko Marjanović zvani Arkan (32) iz Kmećana kod Banjaluke teško je povređen kada je pijan skočio u prazan bazen u bašti kafea "Intermeco" u banjalučkom naselju Lauš.

Nesreća dogodila se dva sata posle ponoći i očevici tvrde da je Marjanović sam skočio u bazen.Čitavo veče sedeo je sa društvom i pio. Društvo se polako osipalo, a on je ostao sa dve devojke. Zajedno s njima je krenuo kući i na izlazu je, ničim izazvan, potrčao, preskočio žardinijere i skočio na glavu u bazen. Nikome nije jasno zašto je to uradio, verovatno je mislio da u bazenu ima vode, ispričali su očevici.

Marjanović je bez svesti okrvavljene glave ležao na dnu bazena. Šokirane devojke odmah su počele da dozivaju pomoć i tek po dolasku ekipe Hitne pomoći Marjanović se osvestio i prevezen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske. Marjanović je primljen s teškom telesnom povredom, odnosno frakturom baze lobanje.

Ranko Marjanović policiji je poznat kao višestruki prijestupnik. Okružni sud u Banjaluci osudio ga je u aprilu 2006. na devet godina zatvora zbog ubistva komšije Stojana Milakovića (55) iz Kmećana. Zločin je počinjen u februaru 2006. na seoskom putu, gde je Marjanović nožem nasrnuo na Milakovića, tražeći novac. Kada mu je rekao da nema para, Marjanović ga je 24 puta izbo po grudima, trbuhu i rukama, a potom mu je iz džepa ukrao 54 marke. Uz zatvorsku kaznu, Marjanoviću je izrečena i mera obaveznog psihijatrijskog lečenja.

(avaz.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track