ŠOKANTNO: Telo ubijenog dečaka (2) iz Zvornika pronađeno u šumi zatrpano kamenjem
Foto: Printscreen Nezavisne.com

Ujna zadržana u pritvoru ujak pušten na slobodu

ŠOKANTNO: Telo ubijenog dečaka (2) iz Zvornika pronađeno u šumi zatrpano kamenjem

Bosna i Hercegovina -

ZVORNIK - Danas je u Donjoj Kamenici kod Zvornika ekshumirano telo dvogodišnjeg Lazara Rebića za čije monstruozno ubistvo su osumnjičeni ujna i ujak dečaka Fatima Durak (34) i Mijat Stankić (38).

Telo dečaka nije bilo duboko zakopano pa je ekshumacija brzo završena. Beživotno telo dvogodišnjaka umotano u odeću, ubice su prekrile kamenjem i sa malo zemlje.

Telo će biti prevezeno u Bijeljinu gde će biti obavljena obdukcija kako bi se odredio tačan uzrok smrti. Osumnjičenoj za ubistvo dvogodišnjeg dečaka Fatimi Durak određen je jednomesečni pritvor, dok je Mijat Stankić pušten na slobodu prenose mediji.

Podsećamo, stravičan zločin otkriven je nakon što je dečakov otac Slađan Rebić 18. avgusta prijavio njegov nestanak jer u kući svog šurjaka Mijata Stankića u Donjoj Kamenici nije zatekao malog Lazara. Navodno je Ujna iznervirana jer ne može na miru da telefonira udarila dečaka koji je pri padu na beton preminuo. Zatim su mališana odmeli u šumu i zakopali.

Slađan Rebić tvrdi da je Centar za socijalni rad u Zvorniku starateljstvo o njegovoj deci, dvogodišnjem Lazaru i devetomesečnom Marku dodelio Mijatu Stankiću i Fatimi Durak, kada ih je posle razvoda od Rebića, napustila njihova majka.

Deca su prvo bila dodeljena njenim roditeljima Peri i Mileni Stankić, ali su oni shvatili da se ne mogu da se brinu o njima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track