TRAGEDIJA U TRAVNIKU: Devojci (18) pozlilo na poslu, umrla na rođendan u Hitnoj!
Foto: Printscreen Mojportal.ba

Uzrok smrti se ispituje

TRAGEDIJA U TRAVNIKU: Devojci (18) pozlilo na poslu, umrla na rođendan u Hitnoj!

Bosna i Hercegovina -

TRAVNIK - A. M. iz Travnika umrla je na svoj 18. rođendan u Hitnoj pomoći nakon što joj je pozlilo na radnom mestu.

"Devojka je umrla u Domu zdravlja, a uzrok je za sada nepoznat. Poslodavac je, nakon što je devojci pozlilo, pustio radnike koji su bili u smeni kući jer su bili u šoku zbog ovog događaja", rekao je Rusmir Prohan, portparol MUP-a SBK.

Bosanskohercegovački mediji pišu da je devojka umrla zbog hladnoće, ali Prohan to nije mogao da potvrditi. "Devojka je došla od kuće na posao i pet minuta pre početka radnog vremena joj je pozlilo. Zaboleo je stomak i počela je da gubi svest. Odmah je došla Hitna pomoć, ali je ona preminula na putu do bolnice", rekao je Asim Hadžimahmutović, direktor fabrike. Prema informacijama koje su stigle do njega, kaže, da je devojka imala slabo srce.

" Počela je da radi kod nas pre četiri meseca i verujte svi smo u šoku, bila je tako mlada. Danas je u firmi nastala opšta panika pa smo odlučili da zatvorimo fabriku i obustavimo rad jer smo svi u šoku zbog njene smrti", kaže

Hadžiahmetović koji tvrdi da nema govora o tome da su uslovi za rad u fabrici nehumani."Temperature su veoma niske i verujte nije lako zagrejati dve hale u kojima boravi 850 radnika. Uslovi rada jesu otežani, svima je verovatno hladno po rukama, ali definitivno nisu toliko loši da bi doveli do ovoga", rekao je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track