U VRBAS SLETELA TRI AUTOMOBILA : Dok su tražili žrtve dve nesreće ronioci otkrili i treće vozilo!
Foto: Printscreen Bportal.ba

crni vikend u bih

U VRBAS SLETELA TRI AUTOMOBILA : Dok su tražili žrtve dve nesreće ronioci otkrili i treće vozilo!

Bosna i Hercegovina -

BANJALUKA - Banjalučka policija i ronioci nastavili su jutros potragu za Milicom Kukić iz Laktaša i Milanom Inđićem iz Bijeljine koji su u dve različite saobraćajne nesreće vozilima sletljeli u reku Vrbas.Dok su tražeći mladića iz Bijeljine ronioci su pronašli još jedno vozilo i u njemu telo nepoznate žene

Jedna nesreća dogodila se u nedelju u banjalučkom naselju Karanovac, na magistralnom putu Banjaluka - Jajce, kada je u Vrbas sleteo putnički automobil marke "pasat".

Nakon višečasovne potrage za Milicom Kukić koja je bila suvozač u vozilu koje je sletelo u Vrbas policija i ronioci su iz vode izvukli vozilo i telo nesretne devojke. Mladić Danilo Rakić, koji je upravljao vozilom, u ovoj saobraćajnoj nesreći zadobio je teške povrede, ali je uspio da se spasi.

Foto Printscreen avaz.ba
Foto Printscreen avaz.ba

U mestu Surjan juče je sleteo i džip "tojota" u reku Vrbas. Dva putnika su uspela da se spasu, dok se za trećim traga. Prema izjavama svedoka Milan Inđić bio je za volanom džipa koji je juče oko 13 sati sleteo u reku sa magistralnog puta Jajce - Banjaluka. S njim u vozilu nalazili su se Željko Ostojić i Ninoslav Sović, obojica iz Bijeljine, koji su nekako uspjeli da se spase iz vozila, dok je Inđić nestao u vodi zajedno s džipom. U oba slučaja policija i ronioci krenuli su u pretragu reke.

Međutim, dok su tražili Inđića potpuno neočekivano u vodi su pronašli automobil "škoda" i u njemu telo nepoznate žene. Veruje se da je i ona s puta sletela u reku, ali vreme i detalji nesreće za sada nisu poznati. Škoda i telo su izvučeni iz reke, a još se utvrđuje da li je žena bila sama u automobilu, pišu Nezavisne novine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track