TUGA: Srpski vojnik koga je ubio vehabija iza sebe ostavio dvogodišnju ćerkicu
Foto: Fb

Porodica u šoku

TUGA: Srpski vojnik koga je ubio vehabija iza sebe ostavio dvogodišnju ćerkicu

Bosna i Hercegovina -
Nevesinjac Nedeljko Radić, kojeg je u sarajevskom naselju Rajlovac sinoć ubio Enes Omeragić, iza sebe je ostavio suprugu i dvogodišnju ćerkicu

Radić se sa porodim iz rodnog Nevesinja preselio u sarajevsko naselje Vogošća, ali je često dolazio u rodni grad. Njegovi sugrađani će ga pamtiti kao mirnog i povučenog čoveka.

Momčilo Radić, stričević ubijenog Nedeljka Radića, rekao je da je porodica u neverici. Kako nam je kazao Momčilo, Radić je odrastao u Nevesinju, gde mu živi majka. Otac mu je umro.

- Svi smo još u šoku. Ne znam šta da kažemo. Njegovoj majci nismo ni rekli, nema niko snage. Ona je starija žena, a Nedeljko nema oca. Ima još sestru, koja je starija od njega - kaže Radić.

Govori nam da se Nedjeljko pre nekoliko godina oženio i da je našao stan u Sarajevu. -

On se oženio muslimankom. Žena mu se zove Alisa. Imaju kćerku. Ne znam više šta da kažem. Ovo je, zaista, veliki šok. Nedeljko je bio momak za primer - rekao nam je Momčilo.

Nedeljkova sestra je za bratovu smrt saznala preko Interneta. Čim je čula za pucnjavu u Rajlovcu latila se telefona i poslala bratu poruku. Odgovora nije bilo, a onda je usledio šok. Na internetu je pročitala njegovo ime.

- Počnem da vrištim, izađem na ulicu. Moj muž se budi, ja mu kažem ‘molim te pročitaj, jesam li pogrešila, šta piše’. I ja više se ne sećam šta se dešavalo - ispričala je za portal "Moja Hercegovina" Daliborka Kašiković, sestra ubijenog Nedeljka Radić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track