UBIJALE DECU ČIM SE RODE: Baka udavila dva unučeta, a ćerka jednu svoju bebu!

DETALJI ZLOČINA KOJI SU POTRESLI BiH

UBIJALE DECU ČIM SE RODE: Baka udavila dva unučeta, a ćerka jednu svoju bebu!

Bosna i Hercegovina -
DOBOJ - Za ubistvo dva novorođenčeta u Doboju osumnjičena je njihova baka, dok je za smrt treće bebe navodno odgovorna mentalno zaostala majka

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije CJB Doboj uhapsili su V.J. i Ž.C. sa područja opštine Modriča i R.B. sa područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da su počinili krivično delo "obljube nad nemoćnim licem" i V. B., zbog ubistva dva deteta pri porođaju.

Ova tri muškarca seksualno su napastvovala S.B. nakon čega je ona rodila troje dece. Tokom istrage sprovedene u koordinaciji sa Okružnim tužilaštvom Doboj, utvrđeno je da je punoletna S.B. u aprilu 2015. rodila živo novorođenče, koje je odmah posle porođaja ugušila, saopštio je CJB Doboj. Protiv nje je podnesena krivična prijava zbog ubistva i trenutno nalazi u Instituciji za mentalno zaostala lica.

Prethodna dva novorođenčeta dogodila su se u septembru 2011. i julu 2013. godine. Njih je ubila V. B., majka mentalno zaostale devoke. Ona je pošto je pomogla ćerki da se porodi u porodičnoj kući, udavila živorođenu decu, a njihova tela bacila u šipražje na njivi u blizini njihove kuće.

(klix.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track