(VIDEO) SRPSKO SREBRO KOŠARKAŠA SLAVILI U SRPSKOJ: Hiljade građana širom RS izašlo na ulice i trgove
Foto: Printscreen RTRS

Dodik čestitao olimpijskim vicešampionima

(VIDEO) SRPSKO SREBRO KOŠARKAŠA SLAVILI U SRPSKOJ: Hiljade građana širom RS izašlo na ulice i trgove

Bosna i Hercegovina -

Građani Banjaluke, Prijedora, Doboja, Istočnog Sarajeva i drugih opština izašli su na trgove i ulice kako bi iskazali svoju radost i sreću zbog uspeha Srbije na Igrama u Riju i osvojenog košarkaškog srebra

Brojni Banjalučani okupili su se sinoć na Trgu Krajine, a slavilo se i na ulicama u koloni automobila, uz dobro poznate pesme, klicanje Srbiji, košarkašima i selektoru Aleksandru Đorđeviću.

Iako je košarkaškoj reprezentaciji Srbije izmakla zlatna olimpijska medalja to nije smetalo brojnim Banjalučanima da proslave osvajanje srebrene medalje. Na desetine automobila okićenih zastavama Srbije i Republike Srpske izašlo je na banjalučke ulice, a na centralnom banjalučki Trgu Krajine okupilo se nekoliko hiljada građana proslavljajući srebrnu medalju.

Foto Printscreen RTRS
Foto Printscreen RTRS

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je sinoć košarkaškoj reprezentaciji Srbije osvajanja srebrne medalje na Olimpijskim igrama.

"Umeće igranja igre pod obručevima donelo je olimpijsko srebro, na čemu vam u ime građana Republike Srpske i u svoje lično ime čestitam. Ova medalja je kruna vaših dosadašnjih rezultata, ali uveren sam i najava uspeha u budućim takmičenjima", navedeno je u čestitiki predsednika Republike Srpske.

(Tanjug/RTRS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track