(VIDEO) VESELO I RASPEVANO: Širom Srpske dočekana Nova 2017. godina
Foto: Printscreen YouTube

Sve prštalo

(VIDEO) VESELO I RASPEVANO: Širom Srpske dočekana Nova 2017. godina

Bosna i Hercegovina -

Najveselije je bilo u brojnim ugostiteljskim objektima, kao i na trgovima, gde je uz nastup muzičara i vatromet dočekana Nova 2017. godina.

Uz tradicionalno odbrojavanje i vatromet, Banjalučani su ispratili staru i dočekali Novu 2017. godinu. Na Trgu Krajine građane i brojne posetioce zabavljali su Lukijan Ivanović, Dušan Svilar, Aleksandra Radović i Tijana Dapčević.

Tačno u ponoć novogodišnju čestitku svim Banjalučanima i posetiocima uputio je gradonačelnik, Igor Radojičić. On im je poželeo sve najlepše, uz uverenje da će naredna godina biti bolja i da će se Banjaluka svake godine moći da se pohvali novim sadržajima i poboljšanjem života.

Radojičić će danas darivati prvorođenu bebu u 2017. godini u Banjaluci.

Da Banjalučani Novu godinu dočekaju u sigurnom okruženju brinuli su se pripadnici Centra javne bezbednosti i dežurne službe hitne pomoći i vatrogasaca. Najluđu noć u Banjaluci dočekao je i veliki broj turista, posebno iz Slovenije.

Nova 2017. godina dočekena je na krajnjem jugu Srpske, u Trebinju na otvorenom i to u okviru "Zimzograda". Trebinjce, kao i mnoge goste iz Srbije i Crne Gore u Novu godinu uvela je kragujevačka grupa Osvajači. Živo je bilo i u trebinjskim hotelima i ostalim ugostiteljskim objektima. Ono što je karakteristično za ovaj doček Nove godine u Trebinju je veliki broj gostiju iz susednog Herceg Novog, ali i iz cele Crne Gore. Doček Nove godine u Trebinju protekao je u znaku najlepših želja u novom letu i bez nekih većih incidenata.

Stanovnici Istočnog Sarajeva i brojni gosti Јahorine, u dobrom raspoloženju dočekali su novu 2017. godinu.

U Bijeljini ni ove godine nije organizovan doček na gradskom trgu, ali to nije značajno umanjilo raspoloženje Semberaca. Novu godinu su dočekali u restoranima, kafićima i diskotekama. Ipak, najviše građana Bijeljine, Novu godinu je dočekalo u svojim domovima, u krugu porodice i prijatelja.

Povodom novogodišnjih praznika, predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik svim građanima Srpske i svim ljudima u svetu, bez obzira na vjeru i naciju, poželio je zdravlje i sreću u novoj 2017. godini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track