CRNOGORKE BEZ STIDA IDU POD NOŽ: Evo koji su estetski zahtevi najpopularniji kod komšinica
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

PLASTIČNA HIRURGIJA POPULARNA

CRNOGORKE BEZ STIDA IDU POD NOŽ: Evo koji su estetski zahtevi najpopularniji kod komšinica

Crna Gora -

Kako u svetu tako i u Crnoj Gori trend odlaska "pod nož" zarad lepšeg izgleda ne jenjava.

Crnogorke se češće odlučuju na estetske korekcije zbog željenog izgleda grudi, usana, lica, u odnosu na muškarce koji u manjem broju posećuju plastične hirurge zbog korekcije kapaka, liposukcije stomaka, podbratka i slično, rekao je dr Žarko Borović.

On ističe da je već duži niz godina najtraženija estetska intervencija korekcija grudi koja podrazumeva njihovo smanjenje, povećanje ili podizanje.

"Estetska hirurgija je u Crnoj Gori do poslednjih desetak godina bila tabu tema. Pacijenti su maltene krijući se dolazili u ordinaciju, želeći strogu diskreciju i osećajući stid. To se poslednjih godina drastično promenilo. Danas mnoge pacijentkinje i pacijenti o tome javno pričaju. Osobe koje imaju estetski problem sve više su svesne da mogu na efikasan način da ga reše", naglašava dr Borović.

Pojašnjava da iako je u svetu uvećanje zadnjice veoma popularno, u Crnoj Gori još uvek nije uzelo maha.

Crnogorci i Crnogorke uglavnom dolaze sa realnim zahtevima u ordinaciju, ali ponekad se desi da nemaju realna očekivanja.

"Nije mali broj slučajeva da pacijenti dođu sa umišljenim problemom, recimo sa mišlju da imaju klempave uši, a one su normalne. Takve slučajeve odbijam da radim", ističe dr Borović.

(Kurir.rs/ Pobjeda)

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Žene stare onako kakve su iznutra: Ovih 5 dama rekle su ne estetskoj hirurgiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track