ON JE BUDVANSKI HEROJ: Momak skočio pod kombi da  spasi devojčicu (3)
Foto: Printscreen Facebook

rizikovao svoj život

ON JE BUDVANSKI HEROJ: Momak skočio pod kombi da spasi devojčicu (3)

Crna Gora -

BUDVA - Dragan Božović u želji da se još jednom zahvali Branislavu Baboviću ispričao je crnogorskim medijima kako je ovaj Budvanin spasio njegovu trogodišnju devojčicu sigurne smrti.

“Supruga je stala ispred jedne trafike da uplati dopunu za telefon, a ćerkica je stajala pored nje. U deliću sekunde, dok je supruga plaćala račun, ćerkica je zakoračila na ulicu, a beli teretni kombi joj se približavao. Nedaleko od trafike nalazio se Babović. Kad je spazio kombi koji je išao ka malenoj, istrčao je na ulicu, uhvatio moju ćerkicu i odbacio ja na trotoar i tako joj spasao život”, ispričao je Dragan Božović Dnevnim novinama.

Prilikom spasavanja devojčice, Babović je povredio levu nogu, jer mu je, kako kaže Božović, kombi prešao preko stopala i pokidao deo tetiva.

“Pritrčali smo da mu pomognemo, ali je momak već bio ustao. Kad smo ga pitali kako se zove, odgovorio je da njegovo ime nije bitno, već samo da je malena dobro, rekao je Božović.

Božović kaže da se raspitao kod radnice u trafici pred kojom se sve ovo dešavalo ko je momak koji je spasao život njegovom detetu.

“Rekla mi je da se o tom momku priča da je “budvanski heroj”, da je u još nekoliko sličnih situacija isto reagovao, ugrožavajući svoj život da bi spasio tuđi”, ispričao nam je Dragan Božović. Dnevne novine su uspele da se čuju i sa “budvanskim herojem” Branislavom Babovićem, koji nam je u startu rekao da bi opet uradio isto.

“Ugledao sam devojčicu na ulici, ona je preplašeno stajala, a kombi je išao prema njoj. Slučajno sam se tu našao, odnosno s druge strane ulice. Kada sam vidio situaciju, nisam ni tren oklevao! Ni sekunde se nisam dvoumio da reagujem. Uspeo sam da odgurnem malecku. Uhvatio sam je za struk i odbacio na trotoar. Znao sam da rizikujem svoj život, ali ne žalim”, rekao je Babović.

Kurir.rs/Dnevne novine

printscreen facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: OTKRIVAMO! Najnovije metode BIA za zaplašivanje političkih neistomišljenika!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja