BRUTALNA OSVETA DIVLJEG TAKSISTE: Ulcinjanin kolima napao šefa Komunalne policije!
Foto: Profimedia

jezivo

BRUTALNA OSVETA DIVLJEG TAKSISTE: Ulcinjanin kolima napao šefa Komunalne policije!

Crna Gora -

Ulcinjanin Isuf Brisković uhapšen je juče ujutro kada je automobilom napao šefa Komunalne policije Saubiha Mehmetija, kojim mu je prešao preko noge.

Mehmeti je juče nešto pre tri sata ujutru policiji prijavio Briskovića, navodeći da je vozilom "opel" barskih registarkih oznaka, u blizini parkinga ispod Zelene pijace, namerno nasrnuo na njega i povredio mu levu nogu.

"Kontrolisali smo rad takozvanih divljih taksista po gradu. Kada sam uočio Briskovića, izašao sam iz auta jer znam da nelegalno prevozi putnika. On je u tom momentu ušao u svoje vozilo, krenuo prema meni i stao mi na stopalo leve noge. Osetio sam bol i počeo da vičem na njega da pomeri automobil. Vratio se u rikverc i zatim vozilom opet krenuo ka meni ali tada nije mogao da me zakači jer sam bio po strani", ispričao je Mehmeti crnogorskim "Vijestima".

Šef ulcinjskih komunalaca tvrdi da je Brisković potom pobegao, ali su inspektori ubrzo zakucali na vrata njegove kuće u Totošima. On je priveden dežurnom sudiji za prekršaje Ferizu Ćeranću, koji ga je pustio da se u daljem postupku brani sa slobode.

Kako je rekao Mehmeti, ovo nije prvi put da mu se dešavaju takve stvari.

"Drski su kada ih uhvatimo na licu mesta da rade nelegalno. Treba nam pomoć i države da bi tom problemu stali na kraj", rekao je Mehmeti.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KOME ĆEŠ TI DA TRUBIŠ?! Krenuo bejzbolkom na vozača iza sebe, a dobio brutalan odgovor!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track