VIJESTI PROSLAVLJAJU DVE DECENIJE POSTOJANJA: Svim čitaocima bogato ukrašena monografija!
Foto: Vijesti.me

svaka čast

VIJESTI PROSLAVLJAJU DVE DECENIJE POSTOJANJA: Svim čitaocima bogato ukrašena monografija!

Crna Gora -

Od sutra ćete u prostorijama Vijesti moći da dođete do velike ilustrovane monografije, koja na 504 strane svedoči o protekle dve decenije novine.

"Najdraži čitaoci, sutra će biti dvadeset godina, od našeg prvog susreta. Malo za srećnije i bogatije zemlje sa dugom istorijom demokratije i novinarstva, ali sigurni smo, ne i za Crnu Goru", kažu u Vijestima.

"Svih ovih 7.300 dana, trudili smo se da budete glavni razlog našeg rada i postojanja, i to ćemo nastaviti sa istim žarom i profesionalizmom i što je najvažnije, sa istim ciljem - trudićemo se da kontrolišemo moćnike svih vrsta, daćemo glas onima koji ga nemaju, učinićemo sve da vi saznate što više, kako bi vam pomogli da donesete prave životne odluke".

"Bilo je teških trenutaka, dana i godina i vama i nama, i sigurno će ih biti još, ali je nama bilo lakše da ih prebrodimo jer ste bili uz nas. Jer ste nam verovali. Nadamo se da smo i mi vama bili bar ponekad “flaster utehe za 70 centi”, da parafraziramo jednu od vas, našu vernu čitateljku.

"Hvala vam što nam i dalje najviše verujete. Uz sutrašnje redovno izdanje, poklanjamo vam reprint prvog broja, kao i specijalno izdanje o dvadeset godina naše i vaše istorije".

Samo sutra, na dan Vijesti, svi naši čitaoci moći će da kupe kapitalnu Monografiju od 504 strane za samo 9.90 evra, dok će nakon toga njena cijena u slobodnoj prodaji biti 19.90 evra.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track