O OVOME BRUJI CELA PODGORICA: Snimao seks s ljubavnicom, pa pretio da će objaviti snimak ako mu ne plati!
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

UCENA

O OVOME BRUJI CELA PODGORICA: Snimao seks s ljubavnicom, pa pretio da će objaviti snimak ako mu ne plati!

Crna Gora -

Podgorička policija podnela je prijavu protiv N. R. (33) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da je ucenjivao sugrađanku M. J. objavljivanjem kompromitujućih snimaka.

Oštećena je prijavila ucenjivača nakon što je, iako mu je dala novac, nastavio da joj preti i da je ucenjuje objavljivanjem video-materijala koji je kompromitujući po njenu čast i ugled.

"Početkom jula N. R. je od M. J. kako se sumnja, tražio da mu da iznos od 400 evra ili će u suprotnom, kako je zapretio, na društvenim mrežama objaviti snimak njihovog intimnog odnosa. On joj je takođe, sumnja se, pretio da će osim toga snimak poslati u obrazovnu ustanovu koju pohađa njeno maloletno dete kao i da će doći na njeno radno mesto i kolegama pokazati snimak ukoliko mu ne preda traženi novac. Da bi izvršio što veći pritisak on je, sumnja se, poslao M. J. fotografiju uslikanu ispred objekta u kojem ona radi", saopšteno je iz policije.

N. R. je, dodaje se u saopštenju, oštećenoj kazao da će, kada mu preda traženu sumu novca, snimak izbrisati.

M.J. je navodno dala ucenjivaču 400 evra verujući da će on prestati sa ucenama i da će snimak izbrisati, ali je N. R. posle desetak dana, sumnja se, nastavio da joj šalje poruke i da joj traži novac preteći da će, ukoliko ne nastavi da mu daje novac, objaviti ovaj i druge snimke kao i intimne fotografije.

Tada je M. J. odlučila da ucenjivača prijavi policiji.

Kurir.rs/ Vijesti.me

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SKIDAJ SE SA MOJE ŽENSKE! Ljubomorni nosorog jednim potezom rešio se rivala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track