(FOTO) POTERNICA ZA MILICOM: Đorđe tri godine traži devojku koju je fotografisao u Crnoj Gori na plaži ispod duge! Pomozite mu da je nađe!
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

U HERCEG NOVOM

(FOTO) POTERNICA ZA MILICOM: Đorđe tri godine traži devojku koju je fotografisao u Crnoj Gori na plaži ispod duge! Pomozite mu da je nađe!

Crna Gora -

Zbog jedne romantične fotografije koju je uslikao početkom avgusta 2014. godine Đorđe Matković iz Herceg Novog tri godine kasnije i dalje traga za jednom Milicom iz Srbije.

Naime, Đorđe je tog dana uslikao devojku na kupalištu hotela "Plaža" kako gleda ka moru i dugu koja se formirala. Kada je napravio fotografiju, prišao joj je i pokazao joj kako je ispala. Potom joj je obećao da će joj fotografiju i poslati, međutim, od Milice do danas nije čuo ni glasa.

"To leto je bilo veoma kišovito. Svaki drugi-treći dan je padala kiša. Bilo je to mnogo loše za turiste, ali fenomenalno meni za kreativno fotografisanje. Jedno popodne sam bio na betonskoj plaži hotela "Plaža” u Herceg Novom. Naleteo je jak pljusak i nebo se potom razvedrilo. Na nebu se pojavila prekrasna duga iznad Lovćena, u pozadini prekrivenog oblacima. Mnogi su se latili fotoaparata i slikali prekrasnu scenu. I jedna vitka, lepa plavuša je došla do ivice plaže i napravila nekoliko fotografija svojim smartfonom. Potom je stala i divila se spektaklu na nebu", priseća se Đorđe za Radio Jadran.

Potom se Đorđe, poput nekog paparaca, prikrao devojci iza leđa i fotografisao je sa dugom iznad glave. Prišao joj je i pokazao fotografije na displeju kamere. Kako kaže, devojka je bila oduševljena!

"Odmah je donela svoje skripte, bila je studentkinja, i dala mi hemijsku olovku da joj napišem svoju meil adresu kako bismo uspostavili vezu da joj pošaljem slike. Rekla je da se zove Milica, da je rođena 6. avgusta i da želi da do rođendana dobije snimke. Pretpostavljam da je iz Srbije. Na žalost, nije mi poslala email adresu, tako da ovaj snimak još čeka da bude poslat devojci ispod duge", ispričao je Đorđe.

Moguće je da će Milicu neko i ovako sa leđa prepoznati, možda će i sama “natrčati” na samu sebe i prepoznati se.

Kurir.rs/ Radio Jadran

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track