MINISTAR POLICIJE CRNE GORE DOŽIVEO SAOBRAĆAJKU: Golf prešao u suprotnu traku i udario u službena kola
Foto: Printscreen Vijesti.me/Tufik Softić

Vožnja u pijanom stanju

MINISTAR POLICIJE CRNE GORE DOŽIVEO SAOBRAĆAJKU: Golf prešao u suprotnu traku i udario u službena kola

Crna Gora -

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić imao je sinoć udes u mestu Zaostro na magistralnom putu Berane - Bijelo Polje.

Do udesa je došlo kada su se sudarili službeni automobil u kojem je bio Nuhodžić i "golf 5", nakon čega je vozač "golfa" pobegao.

Auto u kome je bio ministar kretao se iz pravca Berana ka Bijelom Polju, kada je iz za sada nepoznatih razloga, "golf" prešao na suprotnu stranu i udario u službeni ministrov auto.

Vozač "golfa" je kasnije je pronađen i uhapšen, a kako je utvrđeno imao je 0,99 promila alkohola u krvi.

Šteta na automobilima je neznatna.

Iz Uprave policije je saopšteno da je beranska policija nakon sat vremena uhapsila osobu koja je udarila vozilo u kojem se nalazio Nuhodžić, a potom pobegla.

"17.11.2017. godine oko 22.25 časova, na izlazu iz Berana, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo vozilo marke "VW Golf V" bjelopoljskih registarskih oznaka kojim je upravljao A.B. (35) iz Bijelog Polja i službeno vozilo marke "Mercedes" u kojem se nalazio ministar unutrašnjih poslova Melvudin Nuhodžić, a kojim je upravljao službenik MUP-a. A.B. je, upravljajući vozilom marke "VW Golf V", prešao preko pune središnje linije na levu traku, namenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smera, i u krivini ostvario kontakt sa vozilom u kojem se nalazio ministar Nuhodžić, a potom se dao u bekstvo", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da su nakon sat vremena od događaja, beranski policajci zaustavili vozilo kojim je upravljao A.B. i tom prilikom ga uhapsili zbog počinjenog prekršaja napuštanje lica mesta saobraćanje nezgode iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

"Alkotestiranjem je utvrđeno da je A.B. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u većoj meri od dozvoljene. Na službenom vozilu marke „Mercedes“ je nastala manja materijalna šteta. Ministar unutrašnjih poslova nije povređen. A.B. će biti priveden sudiji za prekršaje Suda za prekršaje u Beranama uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

(Kurir.rs/Vijesti.me)

(Foto: Vijesti.me/Tufik Softić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Vučić odlučio, glavni odbor ga poslušao: Izbori u martu, ali samo gradski

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track