ŽENA NAPRAVILA HAOS NA PUTU: Od Nikšića do Danilovgrada pijana vozila levo-desno i sudarala se s drugim vozilima!
Foto: Vijesti.me/ Čitalac, Foto: Vijesti.me/ čitalac

UHAPŠENA

ŽENA NAPRAVILA HAOS NA PUTU: Od Nikšića do Danilovgrada pijana vozila levo-desno i sudarala se s drugim vozilima!

Crna Gora -

Danilovgradska policija uhapsila je sinoć ženu koja je na magistralnom putu Nikšić-Danilovgrad "pasatom" nikšićkih registarskih oznaka udarila nekoliko automobila.

Iz policije je nezvanično rečeno da je uhapšena, čiji identitet nije saopšten, bila pod dejstvom alkohola.

"Na Frutku je izazvala nezgodu u kojoj nije bilo povređenih, i nije se zaustavila. Patrola je zaustavila nekoliko kilometara dalje", rečeno je nezvanično iz policije.

Očevidac "sumanute" vožnje je ispričao da je vozač "pasata" od tunela Budoš do danilovgradskog kružnog toka, vozio levo-desno i napravio karambol.

"To je bio horor. Udarila je nekoliko malih automobila i jedan kombi. Odmah smo zvali policiju. Rekli su da je danilovgradska saobraćajna patrola u Spužu. Sačekali su taj automobil na Kujavi, ali se on nije zaustavio na znak 'STOP', pa su krenuli za 'pasatom'", ispričao je očevidac.

Dodao je da su na ulazu u Danilovgrad saobraćajci imali pojačanje.

"Tu su zaustavili automobil, oko 20.40 sati. Iznenadili smo se kad smo videli da policajci bukvalno izvlače ženu srednjih godina sa mesta vozača, nije mogla ni da izađe sama. Prava je sreća da nije ubila nekog", kazao je sagovornik.

Dodao je da su oni, autobusom sve vreme putovali iza "pasata", dok je nekoliko vozača automobilima uspelo da pretekne to vozilo.

"Vozač autobusa nije smeo da je pretekne, jer je vozila levo-desno. Zbog istog razloga ni patrola, kojoj nije stala, nije mogla da je pretekne od Kujave do Danilovgrada" , rekao je on.

Kurir.rs/ Vijesti.me

Foto: Vijesti.me/ Čitalac

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Paja i Jare ovo nikada ne bi uradili!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track