PREPUCAVANJE PREKO LEĐA TURISTA: Besna zbog kritika na račun Ski-centra Kolašin, direktorka donela skandaloznu odluku!
Foto: printscreen Ski centar Kolašin 1450

a ski-sezona samo što nije počela

PREPUCAVANJE PREKO LEĐA TURISTA: Besna zbog kritika na račun Ski-centra Kolašin, direktorka donela skandaloznu odluku!

Crna Gora -

KOLAŠIN - Uprava Ski-centra Kolašin 1450 odlučila je da do daljnjeg zabrani korišćenje skijališta gostima hotela “Bjanka”.

Direktorka Ski-centra Anđela Vuković izjavila je da su se na taj korak odlučili zbog “neosnovane optužbe direktora hotela 'Bjanka' Nikole Kasala na račun higijenskih uslova i usluge na skijalištu”.

Bizarna odluka da se pred početak zimske sezone gostima elitnog kolašinskog hotela zabrani kupovina ski-pasova, bez kojih ne mogu da koriste žičaru, objavljena je i na zvaničnoj stranici Ski-centra Kolašin 1450.

Navodi se da je Vukovićeva uvređena odnosom Kasala, koji je, na sastanki predstavnika Nacionalne turističke organizacije (NTO) i lokalnih organizacija, “prozvao upravu Ski-centra, optuživši ih pred svima za navodno loše uslove na ovom jedinom kolašinskom skijalištu”.

Iz Ski-centra tvrde da takve “neosnovane izjave, indirektno ugrožavaju imidž skijališta”.

Iz kompanije “Bepler i Džejkobson”, koja gazduje hotelima “Avala” u Budvi i “Bjanka” u Kolašinu, kažu da su zetečeni celom pričom.

“Mislimo da se radi o nesporazumu ili nečem izvučenom iz konteksta. Mislimo da priča ne treba da dobije karakter senzacionalističkog nivoa, jer prosto mi nikada nismo imali pritužbi na rad i uslove na skijalištu. Na sastancima za unaprjeđenje zimskog kolašinskog turizma trudimo se da budemo što korisniji i o našem svedoče zapisnici, pa i onaj sa poslednjeg sastanka”, odgovorio je Kasalo “Vijestima”.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto printscreen Ski centar Kolašin 1450

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track