VIŠE OD 800 DOMAĆINSTAVA U PODGORICI BEZ INTERNETA I FIKSNOG: Kabl presečen na istom mestu dva puta za manje od mesec dana
Foto: Vijesti.me

GRAĐANI BESNI

VIŠE OD 800 DOMAĆINSTAVA U PODGORICI BEZ INTERNETA I FIKSNOG: Kabl presečen na istom mestu dva puta za manje od mesec dana

Crna Gora -

Potrošači sa Zabjela, njih 820, opet su ostali bez signala za fiksni telefon, interneta i Extra TV-a jer su ponovo prekinuti kablovi u Jerevanskoj ulici u Podgorici.

"Danas su u 14.45 kablovi ponovo prekinuti na istoj lokaciji i korisnicima sa Zabjela je ponovo onemogućeno korišćenje servisa", saopšteno je.

Kablovi su presečeni, kako su objasnili, na istom mestu kao i 19. novembra, a tada je to uradio Vanja Đurišić (na slici).

On je za "Vijesti" izjavio da ne zna o čemu se radi. Porodica Đurišić tvrdi da je 1.000 kvadrata spornih u Jerevanskoj njihova imovina, dok iz Podgorice tvrde da je to zemljište eksproprisano. Radovi u Jerevanskoj će biti nastavljeni u najkraćem mogućem roku.

foto: Shutterstock

Nepunih petnaest minuta nakon što su radici i policija u petak napustili teren, kako su saopštili, prijavljeno je da je više lica počelo kopanje na mestu sanacije, očigledno s namerom da ponovo pričine štetu na infrastrukturi.

"Blagovremenom reakcijom policije, sprečeno je ponovno kidanje kablova, a Telekom je podneo četvrtu po redu krivičnu prijavu. U nedelju je prijavljen još jedan pokušaj oštećenja infrastrukture na istoj lokaciji i podneta još jedna krivična prijava. Policija je ponovo blagovremeno reagovala i sprečila dalja oštećenja. Kablovi tom prilikom nisu prekinuti, s tim što su polomljene zaštitne cevi, i prethodno raskopana zaštitna armatura”, saopšteno je.

Kurir.rs/Borko Ždero Foto: Vijesti.me

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Smeta li NATO saradnja Srbije sa Rusima? Novinar Kurira pitao Stoltenberga ono što drugi nisu smeli!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track