NOVI DETALJI LIKVIDACIJE U BERANAMA: Mandić ubijen iz dva oružja, nađen zapaljen golf
Foto: Facebook / In Memoriam Danijel Mandic Manda

hici u glavu

NOVI DETALJI LIKVIDACIJE U BERANAMA: Mandić ubijen iz dva oružja, nađen zapaljen golf

Crna Gora -

Iz policije i Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju, koji vode istragu povodom ubistva Danijela Mandića Mande (36), potvrđeno je da je mladić pogođen u glavu i da na drugim delovima tela nije bilo vidljivih povreda.

Mandić je u trenutku pucnjave bio u društvu prijatelja. Kretali su se pešice iz centra Berana, kada ih je kod zgrade bioskopa, samo 100 metara dalje, u skretanju u malu i mračnu ulicu, sustigao automobil iz kojeg je Mandić zasut smrtonosnim hicima.

Tokom uviđaja inspektori su pronašli više čaura različitog kalibra, na osnovu čega su nesporno utvrdili da je na Mandića pucano iz dva oružja.

foto: Facebook / In Memoriam Danijel Mandic Manda

Sagovornik iz istrage objasnio je da tek treba da se utvrdi da li su na Mandića pucala dvojica egzekutora ili je jedan pucao iz dva oružja.

Policija je na udaljenosti od nekoliko kilometara, u pravcu sela Budimlja, na regionalnom putu prema Petnjici, pronašla zapaljen “golf ” za koji se veruje da su ga koristile ubice.

foto: Vijesti.me / Tufik Softić

Tužilac Hasan Lukač kazao je da su tokom uviđaja prikupljeni brojni tragovi:

"Naložio sam da se izuzmu svi tragovi koji su nađeni na licu mesta. Nađen je veliki broj čaura za sada od nepoznatog kalibra i marke oružja kojim je izvršeno to ubistvo i pretpostavlja se da je u društvu imao još više lica ali za sada nemamo pouzdane podatke o tome”, rekao je Lukač.

Iz Uprave policije saopšteno je da preduzimaju intenzivne aktivnosti na identifikovanju lica koje je ubilo Mandića.

U Beranama se juče spekulisalo da je egzekutor u Mandića pucao iz heklera, i da je imao na glavi fantomku.

Mandić je od ranije poznat istražiteljima - pre pet godina hapšen u akciji “Medvjed” zbog prodaje narkotika, zbog čega je i osuđen na dve godine i pet meseci zatvora.

U Beranama je dugo bio suvlasnik lokala City, koji više ne radi. Beranci za ubijenog Mandića pričaju da se poslednjih godina “povukao u miran život”. Na to ukazuju i činjenice da se čitavog leta slobodno šetao i ispijao kafe u gradskim lokalima, kao i da je imao sklonost i ljubav prema biciklizmu i planinarenju.

Kurir.rs / Vijesti.me

Foto: Fejsbuk

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Na pomolu novi mafijaški obračun?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track