PEDOFIL U PODGORICI VREBA  DEVOJČICE OKO ŠKOLA: Prati ih i govori vulgarnosti!
Foto: Vijesti.me/ Luka Zeković, Foto: Vijesti.me/ Luka Zeković

POLICIJA U POTRAZI

PEDOFIL U PODGORICI VREBA DEVOJČICE OKO ŠKOLA: Prati ih i govori vulgarnosti!

Crna Gora -

Stariji muškarac poslednjih nekoliko dana, na više lokacija u Podgorici, prilazio je maloletnim devojčicama, učenicama osnovnih škola i tom prilikom ih uznemiravao, govorio razne vulgarnosti i nudio razne usluge.

To je potvrdilo nekoliko roditelja, a iz policije im je saopšteno da imaju poslednjih dana prijava zbog toga i da pokušavaju da utvrde identitet muškarca koji uznemirava decu.

Devojčice je, kako su naveli roditelji, muškarac presretao u blizini Osnovne škole "Radojica Perović", kod ambasade Hrvatske, i u centru u grada u Ulici Novaka Miloševa.

Roditelji su upozorili druge da porazgovaraju sa decom i da im sugerišu da obrate pažnju i ne pričaju sa nepoznatima, a da ako primete nešto sumnjivo da odmah prijave.

Kako su naveli, slučaj je prijavljen i nadležnima iz škole, koji su odmah reagovali i zatražili da policija nešto učini povodom toga.

Prema tvrdnjama roditelja, na osnovu izjave dece može se zaključiti da je u pitanju ista osoba.

Iz policije im je rečeno da će pokušati na osnovu video-nadzora da utvrde identitet napasnika i da ga uhvate što pre.

Roditelji, čija djeca idu u Osnovnu školu "Radojica Perović" u Bloku šest, zatražili su da policija pojača patrole i da obezbedi do danas, kada se završava prvo polugođe, patrolna kola.

Kako su objasnili roditelji, neznanac prilazi devojčicama, pokušavajući da uspostavi komunikaciju sa njima, govori im proste stvari, prati ih, ali devojčice nisu komunicirale sa njim.

Kurir.rs/ Vijesti.me

Foto: Vijesti.me/ Luka Zeković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠOKANTNA SCENA U AUTOBUSU GSP: Pogledajte šta MANIJAK svaki dan radi na liniji 65!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track