DOK SE ŠETAO RIVOM U TIVTU: Auto se zaleteo na poslanika Hrvatske građanske inicijative
Foto: Youtube/Printscreen

MORAO JE DA ODSKOČI U STRANU

DOK SE ŠETAO RIVOM U TIVTU: Auto se zaleteo na poslanika Hrvatske građanske inicijative

Crna Gora -

Poslanik Hrvatske građanske inicijatie (HGI), Adrijan Vuksanović, u Skupštini Crne Gore izjavio je da se sinoć u Tivtu, dok je šetao rivom, na njega zaleteo automobil velikom brzinom i da je bio prinuđen da odskoči u stranu.

Vuksanović je kazao da se, oko 23:15, posle druženja sa prijateljima, uputio u šetnju rivom, a kada je prošao crkvu Svetog Roka, naišao je automobil iz suprotnog smera.

"Vozilo je išlo polako, ali kada su me videli, automobil je naglo ubrzao ka meni. Prvo sam pomislio da se neko šali, da je to neko možda od mojih prijatelja, ali kada sam video naglo skretanje automobila, skočio sam u stranu. Uspeo sam, međutim, da se okrenem i vidim broj tablica", rekao je Vuksanović.

On je kazao da je vozilo metalik sive boje imalo tivatske registarske oznake, kao i da su, koliko je uspeo da vidi, u automobilu bile tri osobe. Oni su mu iz vozila u pokretu nešto dobacili ali, kako je naveo, nije uspeo da razume reči.

foto: Profimedia

"Slučaj sam prijavio policiji i očekujem da nadležni otkriju da li je to bila neka pretnja namenjena meni ili su to uradile osobe u raspoloženju smanjene odgovornosti", naveo je Vuksanović.

Kako prenose lokalni mediji, vozilom je upravljao Stevica Radonjić iz Tivta.

Radonjić je dao policiji izjavu, tvrdeći da dok je prolazio pomenutim delom puta nije ni primetio Vuksanovića. Isto je rekao i Radonjićev suvozač, Tivćanin Vladimir Stanišić.

O događaju je upoznato Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru, koje je ocenilo da nema elemenata krivičnog dela.

Kurir.rs/CDM/Tanjug Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track