(VIDEO) VELIKA POLICIJSKA AKCIJA U PODGORICI: Desetoro uhapšeno zbog droge i oružja
Foto: Profimedia

međunarodni šverc

(VIDEO) VELIKA POLICIJSKA AKCIJA U PODGORICI: Desetoro uhapšeno zbog droge i oružja

Crna Gora -

Službenici Sektora kriminalističke policije Odseka za borbu protiv droga, u saradnji sa pripadnicima Specijalne jedinice policije, obavili su rano jutros pretrese na 18 lokacija u Podgorici i uhapsili deset osoba osumjičenih da su deo grupe koja se bavila međunarodnim švercom droge i uličnom prodajom.

Policija za jednom osobom intenzivno traga. U današnjoj akciji uhapšeni su Nikola Đokić, Mladen Đukanović, Srđan Danilović, Marijana Marašević, Nikola Marašević, Igor Kovačević, Toni Paljaj, Marjan Vuljaj i Žaklina Globarević.

Prema nezvaničnim informacijama, akciju "Barba" crnogorska policija započela je u julu 2016. godine sa kolegama iz inostranstva. Osoba bliska policiji tvrdi da se radi o nastavku akcije zbog koje je već pred Specijalnim tužilaštvom u ranijem periodu pokrenut slučaj protiv devet osoba.

Osim droge, policija je danas pretresom osumnjičenih pronašla i oduzela dve automatske i dve lovačke puške, automatski pištolj "škorpion" i tri pištolja.

Od početka ove akcije zaplenjeno je 375 kilograma marihuane i oko 3,5 kilograma heroina.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! ISTORIJSKI SUSRET U BEOGRADU POSLE TRI DECENIJE! Evo šta Srbija može da očekuje od posete japanskog premijera!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja