CRNOGORSKI MEDIJI: Predsednički izbori najverovatnije 15. aprila
Foto: Profimedia

u petak zvaničan datum

CRNOGORSKI MEDIJI: Predsednički izbori najverovatnije 15. aprila

Crna Gora -

Predsednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović najavio je danas da će u petak raspisati predsedničke izbore u toj zemlji, a neki crnogorski mediji navode da će izbori najverovatnije da budu 15. aprila.

Brajović je to saopštio posle konsultacija sa liderima političkih partija, a povodom odsustva opozije na njima rekao je da su sastanku prisustvovali "svi relevantni subjekti".

"Odsustvo opozicije pokazuje da imaju unutrašnje probleme. Ni sami ne mogu da se okupe za svojim stolom", rekao je Brajović, navodeći da odsustvo opozicije sa sastanka pokazuje neodgovoran odnos.

Navodi se da su konsultacijama prisutvovali lideri Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović, Force Nazif Cungu, Demokratske unije Albanaca (DUA) Mehmet Zenka, Liberalne partije (LP) Andrija Popović i Hrvatske građanske inicijative (HGI) Marija Vučinović.

Kao što su ranije i najavili, konsultacijama nisu prisustvovali predstavnici Demokrata, Demokratskog fronta (DF), Socijaldemokratske partije (SDP), Socijalističke narodne partije (SNP), Demosa i URE.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ZNAJU NEŠTO O UBISTVU IVANOVIĆA? Evo prema kome bi mogla da vodi istraga o zločinu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja