KRIMI LJUBAVNA AFERA TRESE BAR: Mužu ukrala 1.000 evra da bi njen 12 godina mlađi ljubavnik kupio pištolj za likvidaciju?!
Foto: Profimedia/ Ilustracija, Foto: Profimedia

UZBURKANE STRASTI

KRIMI LJUBAVNA AFERA TRESE BAR: Mužu ukrala 1.000 evra da bi njen 12 godina mlađi ljubavnik kupio pištolj za likvidaciju?!

Crna Gora -

U Baru se ne stišavaju strasti posle pokušaja ubistva Nusreta Ličine (41) zvanog Malika, na koga je u četvrtak uveče pucao Valton Duraj (21), zaposlen u šušanjskoj pekari.

Ličina, koji je zadobio četiri prostrelne rane dok je odmarao na trosedu u sopstvenom domu u naselju Ilino, oporavlja se u barskoj Opštoj bolnici. U pritvoru se osim Duraja nalazi i supruga ranjenog, Sabiha, koja je osumnjičena za saučesništvo.

Duraj, maskiran kapuljačom je na Ličinu, u trenutku dok je sedeo za trosedom u dnevnoj sobi svoje kuće, ispalio pet hitaca od kojih je zadobio četiri prostrelne rane – pogođen je u obraz, desnu šaku, levi lakat ali i nogu. Hirur­zi su to­kom ope­ra­ci­je iz­va­di­li dva met­ka iz te­la ra­nje­nog i on nije životno ugrožen, saopštio je direktor barske bolnice dr. Dra­go­sla­v To­ma­no­vi­ć.

Procurilo je da je pokušaj ubistva u porodičnom domu Ličine organizovala upravo Sabiha Ličina (33), rodom iz Tutina, koja je po svoj prilici bila u ljubavnoj vezi sa 12 godina mlađim pekarom.

Nove nezvanične informacije iz istrage ukazuju da je Sabiha čak iz ličnog sefa svog supruga, inače lokalnog privrednika, uzela 1.000 eura koje je Duraju dala za nabavku pištolja kojim je planirana Nusretova likvidacija.

Osumnjičeni Duraj uhapšen je u Sutomoru dan nakon pokušaja ubistva, i to u autobusu koji saobraća prema Kosovu i Metohiji, dok je pokušavao da pobegne. Pištolj kojim je ranio Ličinu nađen je u jednom apartmanu koji je pekar koristio za stanovanje, nedaleko od kuće porodice Ličina.

Kurir.rs/ Barskiportal.com

Foto: Profimedia/ Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track