KOLAŠINSKA POSLA: Goran već 15 godina čeka da mu priključe struju, a dobio račun od 1.000 evra
Foto: Profimedia

SUMNJA DA GA NAMERNO IGNORIŠU

KOLAŠINSKA POSLA: Goran već 15 godina čeka da mu priključe struju, a dobio račun od 1.000 evra

Crna Gora -

Kolašinac Goran Bulatović, koji živi u prigradskom naselju Selišta, već 15 godina nema struju. Uz to, on tvrdi kako su na njegovom imanju iz Elektroprivrede postavili tri stuba i nova brojila, a onda mu i posekli nekoliko stabala jabuke.

Bulatović tvrdi da će se sudskim putem obračunati sa Distribucijom, i da sumnja kako je epilog svega ovoga da on na silu proda imanje i kuću.

Bulatović, kako kaže, sumnja da nekoga interesuje kupovina njegovog poseda, te da je to razlog što mu već 15 godina iz kolašinske Elektrodistribucije ne priključuju električnu energiju.

foto: Shutterstock

“Nije tajna da su mi do sada za imanje površine oko 6.000 kvadrata i dvospratne kuće nudili cifru blizu milion evra, ali ja ne želim imovinu da prodam. Verujem da se zato neko ovako i ponaša prema meni. Prvo, kad su se postavljali stubovi, a tri su postavili na mom imanju, posekli su nekoliko stabala jabuke. I onda, sve iz komšiluka su priključili na te betonske stubove osim mene. Išao sam i u kolašinsku Distribuciju i pitao šta se dešava, a oni su govorili kako nemaju kablova i obećavali da će uskoro priključiti električnu energiju. Međutim, to se do današnjeg dana nije desilo”, objasnio je Bulatović.

Razlog za nepriključenje na električnu mrežu nikad nisu objasnili.

Bulatović je penzioner – invalid i bavi se poljoprivredom na svom imanju. Kaže da je mučno živeti bez struje, ali da se ipak ne predaje.

“Kao gerilac živim bez struje, šta da vam kažem. Svih ovih godina dok nisam imao struje iz Distribucije su ofrlje upisivali potrošnju te sada ispada da dugujem hiljadu evra, a meni ne pada na pamet da platim nešto što nije moglo biti potrošeno niti je ikad za to vreme došao i jedan jedini račun za struju. Kad su postavili betonske stubove i nova brojila, komšija mi je rekao da su satove ubrzo skinuli. Zato i sumnjam da nekoga interesuje moj posed i da zbog toga neće da mi priključe struju. Ja nikad neću prodati ni kuću ni imanje”, kazao je Bulatović.

Kurir.rs/CDM/Dnevne novine Foto: Profimedia/Ilustracija

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) PAUK ODNEO POLICIJSKI DŽIP ISRED SKUPŠTINE ! Pa vi, posle toga, optužujte Parking servis kako nose samo jeftinije kola!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track