TUKAO DETE, PA DEVOJKU KOJA GA JE BRANILA? Podgoričanin uhapšen zbog nasilja!
Foto: Vijesti.me/ Luka Zeković, Foto: Vijesti.me/ Luka Zeković

NANEO IM LAKŠE POVREDE

TUKAO DETE, PA DEVOJKU KOJA GA JE BRANILA? Podgoričanin uhapšen zbog nasilja!

Crna Gora -

Podgoričanin Velibor Bošković (33) uhapšen je preksinoć zbog sumnje da je fizički napao dečaka romske nacionalnosti, a potom i Podgoričanku M. L. (27) koja je pokušala da ga zaštiti.

Napad se navodno dogodio oko 21 sat u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, gde je Bošković, u društvu dva prijatelja, ispred objekta brze hrane nogom u glavu udario dečaka kojeg je prethodno maltretirao, jer ga je sumnjičio da mu je nešto ukrao iz vozila.

U trenutku kada je Bošković udario dete, M. L. se nalazila u svom vozilu, nekoliko metara dalje i videvši to viknula na Boškovića da prestane, istovremeno pokušavajući da pozove policiju.

On je, međutim, počeo da preti i njoj da će je napasti, pa je M. L. izašla iz vozila i krenula prema restoranu koji je u neposrednoj blizini, sa namerom da se skloni od njega i pozove policiju.

Bošković je potrčao za njom uz pretnje, sustigao je kod vrata restorana i pesnicom je udario u glavu. Kada je devojka pala licem na pločnik, Bošković je udario još nekoliko puta.

Tada su pritrčali njegovi prijatelji i sklonili ga, a potom su sva trojica počela da beže.

Boškovića i jednog od njegovih prijatelja uhvatili su građani koji su bili u restoranu i zadržali ih do dolaska policije.

Njegovog trećeg prijatelja, nedugo potom, policija je privela u podgorički Centar bezbednosti.

Inspektorima podgoričke policije, M. L. i dečak u prisustvu oca sinoć su ispričali kako ih je i zbog čega Bošković napao.

Devojci je pružena medicinka ‘pomoć u Urgentnom centru, a dečaku u Dječjoj bolici. Oboje su lakše povređeni.

Osnovni državni tužilac Miroslav Turković juče je posle salušanja Boškoviću odredio pritvor do 72 sata zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilničko ponašanje.

Iz policije je nezvanično rečeno da je Bošković povratnik u vršenju krivičnih dela. Iz te institucije kazali su da je ranije osuđivan zbog dva napada na policajca, učestvovanja u tuči i zbog razbojništva.

Kurir.rs/ Vijesti.me

Foto: Vijesti.me/ Luka Zeković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track