NALOŽENA PROVERA ŠIŠIĆEVOG PASOŠA: Velika zbrka nastala oko identiteta ubice malog Pavla
Foto: Printscreen Vijesti.me/Savo Prelević

ZOVE SE ISTO KAO ZATVORENIK IZ TUZLE

NALOŽENA PROVERA ŠIŠIĆEVOG PASOŠA: Velika zbrka nastala oko identiteta ubice malog Pavla

Crna Gora -

Više tužilaštvo u Podgorici naložilo je da se proveri pasoš na osnovu kojeg je identifikovan Nermin Šišić (28), državljanin Bosne i Hercegovine, iz Tuzle, osumnjičen da je u Podgorici, nasmrt pretukao petnaestomesečnu bebu, dete Podgoričanke Jelene Jovović s kojom je živeo.

“Proveravanje verodostojnosti putne isprave je u toku”, saopštila je portparolka tužilaštva Lepa Medenica.

Ona je potvrdila da je identitet Nermina Šišića utvrđen na osnovu pasoša koji je imao kod sebe.

“U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici protiv N.Š. pokrenut je postupak zbog krivičnog dela teško ubistvo, i njegov identitet je utvrđen na osnovu putne isprave pasoša, koja fotografija sa isprave odgovara ličnom opisu osumnjičenog”, navela je Medenica.

Kantonalno tužilaštvo Tuzlanskog kantona oglasilo se u četvrtak saopštenjem u kojem je navedeno da Nermin Šišić, od oca Meha (rođen 1. juna 1989. godine), za kojeg su mediji tvrdili da je ubica deteta u Podgorici, nije taj Nermin Šišić.

Naglasili su da je on u zatvoru u Zenici, na izdržavanju kazne, gde je bio i 4. februara, u vreme kada je beba u Podgorici na smrt pretučena.

Tužiteljka Medenica je naglasila i da je jasno, na osnovu saopštenja kolega iz BiH, da Šišić koji je uhapšen u Crnoj Gori i Šišić koji je na izdržavanju kazne zatvora u KPZ u Zenici, osim imena i prezimena, nemaju identične druge lične podatke.

Kurir.rs/CDM Foto: Vijesti.me/Savo Prelević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja