(FOTO) ZAVRŠAVA SE PRAZNIK MIMOZE: Lepotica i zver vladale maskenbalom u Herceg Novom
Foto: Vasiljka Vučurović Zloković/ FB

VEČERAS KARNEVAL

(FOTO) ZAVRŠAVA SE PRAZNIK MIMOZE: Lepotica i zver vladale maskenbalom u Herceg Novom

Crna Gora -

"Lepotica i zver" najbolja je maska na drugom maskenbalu 49. Praznika mimoze koji je održan sinoć u Mediteranskom centru Instituta Igalo.

U završnici maskenbala publika je birala najbolje maske, a prema njihovoj odluci prvo mesto sa 108 glasova i nagradu od 1.000 evra je osvojila maska “Lepotica i zvijer“. Drugo mesto i nagradu od 700 evra osvojila je maska “RIP Playboy“, dok je treće mesto i nagradu od 500 evra osvojila maska “Palma import“.

U maskenbalu su učetvovali i najmlađi Novljani, koji su uživali u prelepim maskama. Među njima su i Vasilije i Dimitrije Zloković, kao i Anastasija Vučurović.

Vasilije Zloković, Anastasija Vučurović i Dimitrije Zloković.
Vasilije Zloković, Anastasija Vučurović i Dimitrije Zloković.foto: Vasiljka Vučurović Zloković/ FB

U društvu novskih bile su i maske iz Kotora, Tivta i Budve, kao i karnevalske grupe iz Rijeke, Šapca, Strumice, Pančeva i Viškova, kao i komšije.

Da su se takmičari odlicno provodili pokazuje i fotografija na kojoj se jedna od učesnica maskenbala Milica Vučurović fotografisala sa pobednicima.

foto: Vasiljka Vučurović Zloković/ FB

Praznik mimoze čiji su organizatori Opština Herceg Novi, Turistička organizacija i JUK Herceg fest, završava se večeras karnevalskom povorkom od Igala do trga Nikole Đurković.

Kurir.rs/ Vijesti.me

Foto: Vasiljka Zloković Vučurović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track