MILAN KNEŽEVIĆ NE IDE U ZATVOR: Čeka se veštačenje medicinske dokumentacije čelnika Demokratskog fronta
Foto: Vijesti.me/ Boris Pejović

odloženo

MILAN KNEŽEVIĆ NE IDE U ZATVOR: Čeka se veštačenje medicinske dokumentacije čelnika Demokratskog fronta

Crna Gora -

Lider Demokratske narodne partije DNP i jedan od čelnika Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević neće morati u ponedeljak, 5. marta, da se javi u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija radi izdržavanja zatvorske kazne, saopšteno je Danu iz podgoričkog Osnovnog suda.

“Zastaće se sa izvršenjem rešenja o upućivanju na izdržavanje zatvorske kazne dok veštak sudu ne dostavi nalaz o medicinskoj dokumentaciji okrivljenog. Potom će rešenje po zahtjevu Milana Kneževića biti doneto u roku od tri dana”, navedeno je iz Osnovnog suda u Podgorici.

Milan Knežević je prošle sedmice preko svog advokata uputio zahtev predsedniku Osnovnog suda u Podgorici u kojem traži odlaganje zatvorske kazne koju treba da počne da izdržava 5. marta.

Viši sud u Podgorici je krajem januara ove godine preinačio presudu Milanu Kneževiću zbog napada na službeno lice i osudio ga na četiri meseca zatvora, umanjivši mu kaznu za tri meseca.

Knežević je pred Osnovnim sudom 18. oktobra prošle godine osuđen na sedam meseci zatvora jer je, prema optužnici, 17. oktobra 2015. fizički nasrnuo na policajca Miljana Markovića ispred Skupštine.

Kurir.rs/CDM

Foto: Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track