PRONAĐENO TELO FRANCUSKOG TURISTE? Lovci kod Tivta našli leš u šumi
Foto: Vijesti.me

UTVRĐUJE SE IDENTITET

PRONAĐENO TELO FRANCUSKOG TURISTE? Lovci kod Tivta našli leš u šumi

Crna Gora -

Na nepristupačnim delovima obronaka brda Vrmac iznad Lepetana u tivatskoj opštini, lovci su jutros pronašli beživotno telo.

Leš u poodmakloj fazi raspadanja je za sada nemoguće identifikovati, pa će identitet preminule osobe pokušati da se utvrdi daljom istragom i forenzičkim analizama.

Na licu mesta je ekipa policije i Službe zaštite i spašavanja Tivta, a posmrtni ostaci biće upućeni na dalje forenzičke analize u Podgoricu.

Nezvanično, sumnja se da se radi o francuskom turisti (61) koji je nestao u leto 2016. kada se izdvojio iz svoje planinarske grupe sa vodičem, koja se vraćala sa Lovćena, reakvši im da ide da sam obiđe Vrmac.

Francuz posle toga više nije viđen, a višednevna potraga za njim u kojoj su učestvovali brojni vatrogasci, policija, dobrovoljci, čak i psi tragači, nije dala nikakve rezultate.

Policija ne isključuje ni mogućnost da se radi o Tivćaninu Krstu Mariniću (38) koji je bez traga nestao u oktobru prošle godine.

Kurir.rs/ Vijesti.me

Foto: Vijesti.me

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) TRAŽILI MITO OD 10.000 EVRA DA LEGALIZUJU BESPRAVNI OBJEKAT! Ovako je policija pohapsila inspektore sa Novog Beograda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track