SKANDAL U SREDNJOJ ŠKOLI U BARU: Učenik optužio profesorku da ga je zavela, a onda...
Foto: Profimedia

PRIJAVIO DA SU U VEZI

SKANDAL U SREDNJOJ ŠKOLI U BARU: Učenik optužio profesorku da ga je zavela, a onda...

Crna Gora -

Učenik jedne barske srednje škole lažno je optužio profesorku da je bila s njim u emotivnoj vezi. Taj skandal školu je potresao početkom prošlog meseca.

Slučaj je ubrzo stigao i do barske policije, a potom i do tužilaštva. Ipak, sve istražne radnje ubrzo su obustavljene jer nadležni nisu mogli da pronađu dokaze koji bi potvrdili priču učenika.

Prema nezvaničnim saznanjima učenik je tokom razgovora s nadležnima iz škole prijavio da je u emotivnoj vezi s profesorkom. Ozbiljnost ovih optužbi povećana je činjenicom da je učenik maloletan, i slučaj je odmah prijavljen barskoj policiji. Inspektori su počeli istragu o ovom slučaju, a dečak je ponavljao optužbe na račun profesorke, tvrdeći da su bili u emotivnoj vezi.

Policija je o ovom slučaju obavestila Osnovno državno tužilaštvo u Baru, koje je preduzelo istražne radnje. Ipak, nijedan od pribavljenih dokaza nije potvrdio navode učenika.

Profesorka je dala iskaz pred nadležnim organima, tvrdeći da nikad nije bila u vezi s učenikom. Takođe, tom prilikom je navela i motive koji su dečaka mogli da navedu da iznese lažne optužbe na njen račun.

Istražioci su došli do zaključka da je učenik najverovatnije zbog problema koje je imao u školi, kako bi izbegao stroge sankcije, izmislio da je u vezi s profesorkom. Zasad nije poznato hoće li on zbog lažne prijave krivično odgovarati.

Kurir.rs/ Cdm.me

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track