RODITELJI, OPREZ! PEDOFIL VREBA DEVOJČICE ŠIROM PODGORICE: Nagovarao je moju ćerkicu da idu u stan!
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

PRIŠAO JOJ U PARKU

RODITELJI, OPREZ! PEDOFIL VREBA DEVOJČICE ŠIROM PODGORICE: Nagovarao je moju ćerkicu da idu u stan!

Crna Gora -

U Kraljevom parku u Podgorici, stariji čovek pre nekoliko dana pokušao je da nagovori petnaestogodišnju devojčicu da sa njim pođe do stana.

To je ispričala majka devojčice, koja je istakla da je nepoznati muškarac njenoj ćerki na suptilan način saopštio "šta bi voleo da rade kod njega u stanu”.

"To se dogodilo dok je sedela u parku na klupi, nepoznati muškarac je prišao, pitao koliko je sati i onda iskoristivši to, rekao da bi voleo da je odvede u stan. Bila sam šokirana kada mi je ćerka to rekla”, kazala je majka devojčice.

Istakla je da je njena ćerka odmah ustala i udaljila se od neznanca.

Kraljev park
Kraljev parkfoto: Vijesti.me/ Luka Zeković

"Nije se uplašila, ali nije joj svejedno bilo. Narednih dana ću otići u policiju i prijaviti uznemiravanje. Pored toga, želela sam i ovako preko medija da upozorim na tog čoveka, jer znam da je nedavno na više lokacija u gradu muškarac uznemiravao devojčice. Ne znam da li se radi o istoj osobi”, kazala je ona.

Stariji čovek, nekoliko dana pred Novu godinu, na više lokacija u gradu prilazio je maloletnim devojčicama, učenicama osnovnih škola i tom prilikom ih uznemiravao, govorio razne vulgarnosti i nudio razne usluge.

Devojčice je muškarac presretao u blizini Osnovne škole "Radojica Perović”, kod ambasade Hrvatske u Bloku šest, u Ulici Novaka Miloševa, u blizini škole "Maksim Gorki”.

Prema tvrdnjama roditelja, na osnovu izjave dece može se zaključiti da je u pitanju ista osoba.

Kurir.rs/ Vijesti.me

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track