Prikaži najnovije vesti
Potraga, Rožaje, Foto: Vijesti
Zločin

BEZUSPEŠNA POTRAGA U ROŽAJAMA: Telo bebe koju je majka bacila u reku ni ronioci nisu našli

Crna Gora 4

Ni četvrti dan potrage za novorođenčetom koje je studentkinja S.B. (24) iz Rožaja navodno bacila u reku, nije dao rezultate.

Za lešom muške bebe juče su, po nalogu tužilaštva, u koritu Ibarčanske reke tragali i ronioci MUP-a, ali su uspeli da pronađu samo torbu u kojoj je, navodno, bačena u reku.

Izvor iz istrage kazao je da je u toku i izvođenje brojnih dokaza koji bi mogli da dovedu u pitanje ranije date izjave porodilje i njene majke u policiji i tužilaštvu.

"S.B. koja se porodila u porodičnoj kući tvrdila je da je novorođenče bilo mrtvo i da je njegov leš umotala u belo ćebe i bacila u nabujalu reku. Porodilja je dan ranije bila na kontroli kod svog ginekologa, kada je utvrđeno da je beba u odličnom stanju. U cilju istrage, ne možemo saopštavati detalje, ali mnoge stvari ukazuju da S. B. nije rekla celu istinu“, rekao je izvor "Vijesti".

Tužilac Armin Selmanović odredio je prodilji  u sredu pritvor od 72 sata, zbog sumnje da je počinila čedomorstvo. Ona se nalazi u beranskoj bolnici, pod policijskim nadzorom.

(Vijesti/Foto: Aida Skorupan)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir