KO ŠTITI SORAJINU DRUGARICU: Madam Željka za elitnu prostituciju kažnjena sa samo 2.500 evra!
Foto: Google Plus

Nagodila se s tužilaštvom

KO ŠTITI SORAJINU DRUGARICU: Madam Željka za elitnu prostituciju kažnjena sa samo 2.500 evra!

Crna Gora -
KOTOR - Kotoranka Željka Rolović zvana Madam priznala je pred nadležnim tužiocem Žarkom Pajkovićem da je organizovala lanac elitne prostitucije na Crnogorskom primorju u stanovima, hotelima, na jahtama, ali i drugim lokacijama.

Sporazum o priznanju krivice Rolović i njenog advokata Borisa Barovića sa tužiocem Pajkovićem postignut je još 20. oktobra, a potvrdila ga je i sudija kotorskog Osnovnog suda Danijela Samardžić, rešenjem koje je donela 23. novembra. Te informacije je saopštio predsednik tog suda Branko Vučković.

"Dana 24. novembra imenovana sudija je donela presudu Kv.br.362/15, kojom je Željka Rolović oglašena krivom zbog počinjenog krivičnog dela "posredovanja u vršenju prostitucije" iz člana 210. stav 1. Krivičnog zakonika, te je osuđena na novčanu kaznu u iznosu od 2.500 evra, koju će platiti u roku od 90 dana od dana pravosnažnosti presude, a koja će se u slučaju nenaplativosti zameniti tako što će se za svakih započetih 25 evra novčane kazne odrediti jedan dan zatvora. Istom presudom imenovana je obavezana da na ime sudskog paušala uplati 30 evra i na ime troškova postupka 100 evra, u roku od 15 dana od dana pravosnažnosti presude", saopštio je Vučković, pišu Dnevne novine.

Foto: Facebook/Zeljka Rolovic
Foto: Facebook/Zeljka Rolovic

Rolović je uhapšena u avgustu zbog sumnji da je na području više primorskih opština ugovarala i organizovala pružanje seksualnih usluga u hotelima, privatnim smeštajima, plovilima i na drugim lokacijama, u cilju sticanja novčane dobiti.

Nakon devet dana provedenih u spuškom zatvoru Rolović je krajem avgusta puštena je uz jemstvo od 4.000 evra da se brani sa slobode, koje će joj sud vratiti pošto izmiri novčanu kaznu.

(CDM)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track