CRNOGORAC NASILNIK UHAPŠEN U ITALIJI: Tukao trudnu devojku dok nIje izgubila bebu!
Foto: Shutter

spasile je komšije

CRNOGORAC NASILNIK UHAPŠEN U ITALIJI: Tukao trudnu devojku dok nIje izgubila bebu!

Crna Gora -

Crnogorski državljanin Mirsad Beriša (30) uhapšen je u Italiji zbog jer je pretukao trudnu devojku koja je od zadobijenih povreda povreda izgubila bebu

Marokanka koja je živela sa Berišom zadržana je u bolnici. Kako pišu tamošnji mediji, Beriša je osumnjičen za nanošenje teških telesnih povreda, nasilje u porodici i izazivanje prekida trudnoće.

Beriša i Marokanka živeli su zajedno u italijanskoj regiji Kalabrija. Prema pisanju tamošnjih medija, Crnogorac je devojku često fizički maltretirao, da bi svoj bes na devojci iskalio pre tri dana zbog čega je završila u bolnici i izgubila bebu.

Beriša je mučki udarao Marokanku po glavi i telu. Na zaprepašćenje istražitelja, većinu udaraca zadao joj je baš po stomaku iako je trudna. Nesrećna devojka ubrzo je pala na pod, i molila plačući Crnogorca da prestane. Njeno jaukanje i krv nisu zaustavili Berišu koji je nastavio sa brutalnim batinanjem.

Nastavio je da udara devojku sa kojom je živeo dok komšije nisu upale u kuću kada su čule zapomaganje. Marokanka je hitno prevezena u bolnicu, ali, naža­ost, lekari nisu uspeli da spasu bebu koja je već preminula u stomaku od više jakih udaraca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track