CRNOGORSKA OPOZICIJA LJUTA NA TUŽILAŠTVO: Pomažete DPS-u da formira novu vladu
Foto: Prinstcreen Youtube

Izborna afera

CRNOGORSKA OPOZICIJA LJUTA NA TUŽILAŠTVO: Pomažete DPS-u da formira novu vladu

Crna Gora -

Demokratski front ocenio je da se Specijalno i Vrhovno tužilastvo stavilo na stranu DPS i lidera te partije Mila Đukanovića, pokušavajući da rasvetli ono što se dešavalo na dan izbora.

Funkcioner DF Milan Knežević rekao je za Televiziju Vijesti da je tužilaštvo na današnjoj konferenciji za medije Front nacrtalo kao metu, kako bi pomoglo DPS da formira novu Vladu i osujeti plan opozicije i njihovu ponudu manjinskim partijama.

Iz Fronta poručuju da stoje tužilaštvu na raspolaganju i da nastavljaju da se bore za političke promene u Crnoj Gori.

"Malo im je bilo što su 16. oktobra obezbedili Đukanoviću 36 mandata, nego su se sada uključili i u formiranje Vlade. Mi ovo tumačimo kao direktno mešanje i pokušaja specijalnog tužioca Milivoja Katnića da pomogne Dušku Markoviću da se sastavi nova vlada", rekao je Knežević.

On je istakao da se u Demokratskom frontu ne prepoznaju ni u jednoj optužbi specijalnog tužioca, a posebno se nisu uplašili ni jedne njegove pretnje.

"Mi smo sve vreme u Crnoj Gori, stojimo na raspolaganju čak i takvom Specijalnom tužilastvu. Nemamo nameru da bežimo, da napuštamo Crnu Goru i vodićemo našu političku borbu svim demokratskim sredstvima", rekao je Knežević.

Iz Demokratske partije socijalista Televizija Vijesti nije uspela da dobije komentar na ovu temu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track