EKSPLOZIJA U MELJINAMA: Bomba koja je povredila oca i sina bila namenjena drugoj osobi
Foto: Youtube/Printscreen

Novi detalji

EKSPLOZIJA U MELJINAMA: Bomba koja je povredila oca i sina bila namenjena drugoj osobi

Crna Gora -

Istražitelji su pronašli trag koji bi ih mogao odvesti do osumnjičenog za podmetanje eksplozivne naprave u Meljinama, u kojoj su lakše povređeni Novljanin V.V. i njegov maloletni sin.

Prema nezvaničnim saznanjima, forenzičari su izolovali DNK napadača, upoređuju ga u bazi podataka i, navodno, pitanje je dana kada će biti uhapšen.

Isti sagovornik kazao je da je istragom utvrđeno i da je bomba bila namenjena drugoj osobi. Taj Novljanin 7. oktobra je prolazio sa trogodišnjim sinom, koji je hteo da dohvati malu crnu kutiju između dva automobila. Da to ne bi uradio, V.V. je nogom šutnuo kutiju koja je eksplodirala.

“Eksplozija se dogodila kada je V.V, krećući se ka svom autu, nogom odgurnuo kutiju crne boje koja se nalazila na parkingu između njegovogi vozila još jednog lica. V.V. je inače istu kutiju primetio i oko pola sata ranije, kada se na tom mestu parkirao", saopšteno je iz policije.

On i njegov trogodišnji sin su zbog povreda odvedeni u Opštu bolnicu u Meljinama. Hercegnovski osnovni tužilac kvalifikovao je to krivično delo kao - teško delo protiv opšte sigurnosti.Iz policije su saopštili da podmetanje požara ili eksploziva spadaju u specifična krivična dela, čije rasvetljavanje zahteva određen vremenski period, zbog veštačenja i stručnih analiza.

(Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track