FILMSKA POTERA U PODGORICI: Vitlao repetiranim pištoljem iz auta, policija ga jedva uhvatila!
Foto: Fb/Dragan Gazivoda

Uhapšen Dragan Gazivoda

FILMSKA POTERA U PODGORICI: Vitlao repetiranim pištoljem iz auta, policija ga jedva uhvatila!

Crna Gora -
PODGORICA - Podgorička policija razoružala je i uhapsila Dragana Gazivodu (36), koga je danas, u gotovo filmskoj akciji jurilo nekoliko policijskih patrola, koje su ga sustigle na Tuškom putu.

Inspektorima je prijavljeno da je Gazivoda tokom vožnje automobilom, kroz prozor vitalao pištoljem, nakon čega su krenuli u potragu za njim.

Dežurni komandir je odmah motorolom pozvao sve patrole da se zapute ka Zabjelu i izdao precizna naređenja kako da ga zaustave. Ipak, kada je ugledao policijsko vozilo, koje je pokušalo da mu pripreči put, u blizini benzinske pumpe, Gazivoda se automobilom popeo na trotoar, zaobišao ih i munjevitom brzinom nastavio dalje, dok su ga zapanjeni prolaznici posmatrali. Ubrzo je na sličan način probio još jednu policijsku blokadu, a onda je iz drugih delova grada stiglo pojačanje, koje je ga je zaustavilo.

Policajci su prišli vozilu i iz njega izveli Gazivodu, kojeg su odmah pretresli i u donjem vešu mu pronašli pištolj sa metkom u cevi. Ovaj Podgoričanin je zatim priveden i zadržan u policiji.

Gazivoda u policijskim evidencijama važi za "bezbednosno interesantnu osobu", a ranije je više puta hapšen i osuđivan.

(Vijesti/CDM, Foto: Facebook/Dragan Gazo Gazivoda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track