KAKVA SU OVO VREMENA DOŠLA: Kradu pse iz dvorišta kuća na crnogorskom primorju!
Foto: Printscreen Vijesti.me

CVETA NOVI KRIMINAL

KAKVA SU OVO VREMENA DOŠLA: Kradu pse iz dvorišta kuća na crnogorskom primorju!

Crna Gora -
BUDVA - U Crnoj Gori cveta novi kriminal, krađa kućnih ljubimaca

Naime od početka meseca ukradena su dva psa iz dvorišta njihovih vlasnika. Vlado Mitrović iz Pržna rekao je da 20 dana traga za psom Kanom, koji je nestao iz dvorišta njegove porodične kuće. Mitrović kaže da sumnja da je njegov devet godina star pas, ukraden jer se radi o izuzetno skupom primerku rase kane korso.

On je odlučio da se obrati medijima nakon što je njegovom sugrađaninu Petru Antoviću ljubimac vraćen pošto je priča objavljena u novinama.

Kradljivci ipak vratili maltezera... Vini stigao kući (foto printskreen vijesti.me)
Kradljivci ipak vratili maltezera... Vini stigao kući (foto printskreen vijesti.me)

“Ne znam kome se nismo obratili, posali smo sliku Kana na adrese svih udruženja koje se bave zaštitom životinja, objavili na društvenim mrežma, tragali smo svuda, ali nema ni traga od Kana. To je pas koji se srodio sa našom porodicom, neagresivan, pitom i voleo je sa svima da se igra. Sumnjam da ga je neko uzeo, jer on se nikad do sada nije izgubio ili udaljavao od kuće” ispričao je Mitrović, i dodaje da je spremio i nagradu onome ko pronađe njihovog kućnog ljubimca.

“Kakva su ovo vremena došla kada su ljudi spremni i psa da vam ukradu iz dvorišta. Svi koji imaju bilo kakvu informaciju, bili bi od velike koristi jer i dalje verujemo da ćemo pronaći i vratiti Kana“, naveo je Mitrović.

Džip  koji je ušao u dvorište i u koji su strpali psa porodice Antović
Džip koji je ušao u dvorište i u koji su strpali psa porodice Antović

Inače Budvaninu Petru Antoviću juče je vraćen maltezer Vini koji je ukraden početkom februara i to posle pisanja "Vijesti" o krađi. Antović je objavio snimak sigurnosne kamere na kojem se vidi džip maslinaste boje kako ulazi u dvorište njegove kuće u naselju Gospoština i kako nepoznata osoba stavljaju psa u kola.

(vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track