LISTA PREVARENIH SVE DUŽA: Crnogorski biznismen Veselin Mujović uzeo pare i Piksiju i Miškoviću...!
Foto: Veselin Mujović

Nova žrtva

LISTA PREVARENIH SVE DUŽA: Crnogorski biznismen Veselin Mujović uzeo pare i Piksiju i Miškoviću...!

Crna Gora -
PODGORICA - Kontroverzni podgorički biznismen Veselin Mujović (64), protiv kog se vodi istraga zbog sumnje da je na prevaru uzeo 800.000 evra od funkcionera DPS-a Svetozara Marovića, da bi mu obezbedio bolji status u tužilačkoj istrazi, uzeo je izgleda novac i od fudbalera Dragana Stojkovića Piksija

Kako prenose crnogorski mediji Mujović je Stojkoviću ponudio pomoć dok se vodila istraga protiv njega zbog prodaje trojice fudbalera Crvene zvezde. Koliko je novca Mujović uzeo kako bi pomogao Stojkoviću nije poznato, ali izvor blizak istrazi, kaže da se radi se o povećoj sumi.

Ispostavilo se da Marovići nisu jedini koji su poverovali Mujovićevim lažnim obećanjima. Prema informacijama Pobjede, Mujović je i od bivšeg predsjednika budvanske opštine Lazara Rađenovića uzeo 200.000 evra kako bi mu omogućio bolji status. Na spisku prevarenih je osnivač ,,Trejd junika“ Mirko Latinović i vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković. Istražitelji proveravaju da li se na spisku nalazi još osoba, čak njih desetak.

Mujović je u pritvoru od 20. februara Mujović, a uhapšen je u okviru akcije „Hobotnica", ali pošto su mu je prilikom hapšenja pozlilo, smešten je u Klinički centar Crne Gore.

Otkud indeksi šefova policije kod Mujovića?

Podgoričke Vijesti pišu da su tokom pretresa Mujovićeve kuće, službenici policije pronašli i dvadesetak studentskih indeksa. Među visokoškolskim ispravama nađenim 19. februara nalazili su se i indeksi policajaca. Jedan navodno nevažeći indeks pripada jednom od doskorašnjih policijskih šefova, koji je mizjavio da ne zna otkud njegov ideks kod Mujovića.

(RTCG, Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track