(FOTO) DETALJI MONSTRUOZNOG ZLOČINA U CRNOJ GORI: Rođaka živog bacio u vatru!
Foto: Printscreen Vijesti.me/Savo Prelević

Ubistvo u Tuzima

(FOTO) DETALJI MONSTRUOZNOG ZLOČINA U CRNOJ GORI: Rođaka živog bacio u vatru!

Crna Gora -

PODGORICA - Zamenik višeg državnog tužioca Miloš Šoškić odredio je pritvor do 72 sata Fikretu Orahovcu (42), koji je osumnjičen da je ubio svog rođaka Fahrudina Orahovca (48).

Fikret je osumnjičen da je preksinoć oko 23.30 sati na lokalnom putu Mataguži-Skadarsko jezero u mestu Lugovi svirepo ubio u tuči svog rođaka. Prema nezvaničnim podacima iz policije, Fikret i Fahrudin su se dva i po sata pre ubistva posvađali u jednom lokalu u Tuzima.

“Tada su se dogovorili da se nađu na lokalnom putu u mestu Lugovi. Kada su se sastali Fikret i Fahrudin su se potukli i u tom obračunu je Fahrudin ubijen a njegovo telo je bacio u vatru, međutim vatrase brzo ugasila tako da telo nije ugljenisano”, kaže izvor iz policije.

Mesto zločina (foto printscreen vijesti.me/Savo Prelevi)
Mesto zločina (foto printscreen vijesti.me/Savo Prelevi)

“Sumnjamo da je bacivši telo u vatru pokušao da sakrije zločin. Brzom intervencijom nakon informacije sa terena pronašli smo i uhapsili osumnjičenog”, rekao je izvor iz policije. Spekuliše se i da je Fahrudin bio još živ kad ga je rođak bacio u vatru.

Šta se tačno dogodilo pokazaće obdukcija tela ubijenog. Fahrudin je iza sebe ostavio četvoro dece. On je juče trebao da ide na svadbu njegovog bratića. Novinar “Vijesti” kontaktirao je Orahovce u mestu Vladne, koji su kazali da niko nije očekivao da može ovako nešto da se dogodi.

“Fikret i Fahrudin bili su dobri prijatelji. Često su bili zajedno. Za nas je ovo šok. Ne znam ni zašto su se posvađali, ni šta se desilo među njima”, kazao je član porodice Orahovac.(vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track