MUČKI UBIJEN: Podgoričaninu pucao u glavu dok je ležao na zemlji!
Foto: Printscreen Vijesti.me/Boris Pejović

NOVI DETALJI UBISTVA U CRNOJ GORI

MUČKI UBIJEN: Podgoričaninu pucao u glavu dok je ležao na zemlji!

Crna Gora -

Podgoričanin Zoran Boljević (34) ubijen je dok je bespomoćno ležao na pločniku ispred kladionice "Sporting" u Ulici 4. jul, ustanovila je policija na osnovu snimka sa obližnje kamere

Na snimku se vidi momenat kada je Danilo Jovanović (64) dotrčao i pucao u Boljevića dok je on ležao, a iznad njega su bila braća Zdravko i Zoran Radulović. U momentu kad se desilo ubistvo, Boljević u rukama nije imao pištolj. On je ubijen prošle nedelje u pucnjavi koja se dogodila u podgoričkom naselju Zabjelo.

Inspektori su uzeli snimke sa kamera koje se nalaze na okolnim objektima. Na jednom snimku se vidi kako se braća Radulović i Boljević svađaju ispred kladionice ''Sporting''. Sve to trajalo je nekoliko minuta. Došlo je i do fizičkog obračuna među njima, a na snimku u tom momentu nema Danila Jovanovića, piše Dan.

Pucao Boljeviću u glavu... Danilo Jovanović (64) (foto printscreen vijesti.me/Filip Roganović)
Pucao Boljeviću u glavu... Danilo Jovanović (64) (foto printscreen vijesti.me/Filip Roganović)

Boljević i braća Radulović, su se potukli, a vide se dva pištolja, ali tek treba da se utvrdi u čijim rukama. Boljević je pao na pločnik od udarca koji je primio, a Radulovići su stajali iznad njega. Tada u kadar ulazi Jovanović, koji u rukama drži pištolj uperen u njega. Sve je to trajalo nekoliko sekundi, a potom je Jovanović pucao Boljeviću u glavu, ispričao je sagovornik iz policije.

Zbog sumnje da je izvršio ovaj zločin, policija je odmah uhapsila Jovanovića, kao i njegove sestriće Zorana i Zdravka Radulovića. Kako je saopšteno iz policije, ubistvu je prethodila tuča između Boljevića i braće Radulović zbog novčanog duga koji su osumnjičeni imali prema ubijenom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track