NASTAVLJA SE POTRAGA ZA MALIM PODGORIČANINOM: 10.000 evra nagrada za informaciju o Ognjenu (11)!
Foto: Printscreen YouTube

ponuda važi do 12. maja u podne

NASTAVLJA SE POTRAGA ZA MALIM PODGORIČANINOM: 10.000 evra nagrada za informaciju o Ognjenu (11)!

Crna Gora -

PODGORICA - Bivši sportski radnik iz Podgorice, rođeni Kolašinac Milorad Tošić ponudio je juče 10.000 evra onome ko da informaciju koja bi jedanaestogodišnjeg Ognjena Rakočevića vratila roditeljima,i bratu i sestri

Tošić je rekao da njegova ponuda važi do četvrtka 12. maja u podne i da se nada da će uspeti da pronađu trag koiji će ih odvesti do Ognjena.

On je juče ponudu saopštio i Ognjenovoj porodici, poručivši im da to ne radi zbog publiciteta, već samo jer želi da pomogne.

foto printscreen vijesti.me
foto printscreen vijesti.me

"Ako ovo uspije i neko nam kaže nešto što će nas dovesti do Ognjena, slikaću se sa njim i njegovom porodicom”, kazao je Tošić.

Ognjen je izašao kroz prozor porodične kuće u Ulici Vaka Đurovića pre osam dana i od tada mu se gubi svaki trag. Dečak ima plavu kosu, plave oči, svijetao ten, a visok je oko 150 centimetara.Mole se građani da ukoliko primijete Ognjena pozovu njegovu majku Valentinu na broj 067 265 960 ili policiju na 122.Broj 122 je jedinstveni policijski broj koji je dostupan non stop i besplatan je. Svaki poziv se provjerava.

(vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track