NEMA GA NI ŽIVOG NI MRTVOG: Petrovčanin Nemanja Medin (24) otet, uhapšeno više osoba!
Foto: Printscreen Vijesti.me

Napredak u istrazi

NEMA GA NI ŽIVOG NI MRTVOG: Petrovčanin Nemanja Medin (24) otet, uhapšeno više osoba!

Crna Gora -

Barska policija uhapsila je više ljudi sa teritorije Bara, Podgorice i Cetinja, zbog sumnje da su učestvovali u otmici Petrovčanina Nemanje Medina, koji je nestao 8. jula

Iako se i dalje ne zna gde se nalazi Medin, živ ili mrtav, policijski tim je prikupio dovoljno dokaza na osnovu kojih je viši državni tužilac iz Podgorice izdao nalog za hapšenja.

U akciji policije, prema nezvaničnim informacijama uhapšeni su Darko Mijović (26) iz Podgorice, Zoran Muhadinović (44) i Marko Vujačić sa Cetinja zvanog Kubanac (45). Nedavno su uhapšeni i Vladimir Ulama i Bogdan Milić u porodičnoj kući u selu Bjelice, ali im je tada određen pritvor zbog sumnje da su nedozvoljeno držali oružje.Sada je barska policija potkrepila i druge sumnje u vezi sa njihovom ulogom u nestanku Medina.

Tako se Ulama i Mijović terete da su oteli Medina, a Vujačić, Muhadinović i Milić za krivično delo pomoći počiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Policija se nada da će tokom kriminalističke obrade doći i do mesta gdje je Medin sakriven.

Policija je odmah nakon Medinovog nestanka saslušala Ulamu koji ga je poslednji video pre nego što je nestao. On je tada rekao da se s njim sreo i da mu je Medin rekao da ide za Nikšić. Četiri dana posle nestanka policija je pronašla spaljeno vozilo Medina u mestu Rijeka Crnojevića.

(Dnevne novine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track