NEMOJ MAJKO VIŠE DA ME BRANIŠ: Ceo region smeje se Crnogorcu nasilniku koga čuva  mama!

bruka na bruku

NEMOJ MAJKO VIŠE DA ME BRANIŠ: Ceo region smeje se Crnogorcu nasilniku koga čuva mama!

Crna Gora -

CETINJE - Cetinjanka Verica Vjera Gledić, majka Milana Gledića, koji je nedavno pretukao sestru od strica Milenu Perošević, potvrdila je da je njen sin pretukao rođaku i pokušala da opravda sinovljevo nasilje pa postala predmet sprdnje

Verica Gledić tvrdi da je njenog sina rođaka "isprovocirala jer je prala prozore dok je on sedeo u dvorištu", ali i da je ranije Milena nju napala. Peroševićeva je podnela je krivičnu prijavu protiv Milana Gledića, jer je, kako navodi, on pretukao zbog imovinskih nesuglasica.

Majka Gledića se obratila crnogorskim medijima kako bi razjasnila pod kojim okolnostima se dogodio incident. Naime, ona nije demantovala da je njen sin pretukao Perošević.

„Ona je mog sina provocirala perući prozore dok je on sedeo u dvorištu. Ja nisam videla kada je on ušao u kuću kod Milene, niti kad je udarao“, ispričala je Vjera dodajući da je njen sin nakon toga ušao u kuću vidno uznemiren. Kako je objasnila, Milan je nakon toga otišao u policiju na sasluđanje, pa u hitnu gde je "dobio injekciju za smirenje, jer je bio vidno uznemiren".

Vjera naglašava da incident koji se dogodio u ponedeljak nije posledica sukoba oko imovine, već toga što je Milena prije godinu i po dana pretukla nju. Pokušavajući da opravda sina, ona je navela da je "Milan veoma vezan za nju, što potvrđuje činjenica da je zbog toga bio oslobođen vojske".

(Pobjeda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track