NESTAO NOVAC IZ KAZINA MAESTRAL: Blagajnik iz Pljevlja osumnjičen da je ukrao 48.000 evra!
Foto: Printscreen Maestral Info

pod istragom

NESTAO NOVAC IZ KAZINA MAESTRAL: Blagajnik iz Pljevlja osumnjičen da je ukrao 48.000 evra!

Crna Gora -

BUDVA - Pljevljak Mili C. uhapšen je zbog sumnje da je iz kase kazina Maestral ukrao oko 50.000 evra.

Prijavu protiv njega podnelo je specijalno policijsko odeljenje, pod sumnjom da je od dnevnog pazara koji je iznosio 133.000 evra, prisvojio 48.500 evra.

Juče mu je, posle saslušanja u Specijalnom tužilaštvu određeno zadržavanje do 72 sata. Njegov branilac, advokat Željko Đukanović izjavio je da je njegov klijent negirao da je proneverio novac.

“Pred specijalnim tužiocem i odbranom negirao je izvršenje krivičnog dela, tvrdeći da je predao tačnu sumu novca i ključ kojim se zatvara sef ostavio u zajedničkom ormaru, gde se ostavljaju svi ključevi. Rekao je da tom ormaru pristup imaju i drugi zaposleni u kazinu Maestral”, kazao je Đukanović.

Dodao je da je Mili C. tužiocima rekao da za 12 godina, koliko je zaposlen kao blagajnik u kazinu Maestral, poslodavci nisu imali primedbi na njegov rad.Iz kazina Maestral, koji posluje u okviru istoimenog hotela niko nije davao izjave.

Maestralom gazduje podgorička firma Monte rock, grčkog biznismena Petrosa Statisa. Statis je hotel Maestral kupio od slovenačke kompanije HIT.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track