PODGORICA SE DIGLA NA NOGE Majka malog Ognjena: Dok ga tražite pustite mu pesmu iz crtaća Teletabisi
Foto: Printscreen Volimpodgoricu.me

Novo okupljanje građana kod Železničke stanice

PODGORICA SE DIGLA NA NOGE Majka malog Ognjena: Dok ga tražite pustite mu pesmu iz crtaća Teletabisi

Crna Gora -

PODGORICA - Posebna jedinica policije pretražila je danas Cijevnu, Moraču od Vezirovog mosta nizvodno i Smokovac u potrazi za jedanaestogodišnjim Ognjenom Rakočevićem

Dečaka traže građani i policija u svim delovima grada, a policiji je dojavljeno da je viđen u naselju Konik, te kod Vezirovog mosta, gde jedna grupa građana i policija traže Ognjena.

Ronioci Specijalne jedinice Uprave policije pretražuju od jutros korito reke Morače u okviru potrage. Iz Operativno Komunikacionog centra (OKC) kazali su agenciji MINA da ronici pretražuju korito Morače oko Vezirovog mosta prema Sportskom centru.

Foto Printscreen CdM
Foto Printscreen CdM

Građani su na društvenim mrežama za 15 sati najavili okupljanje na Trgu republike odakle su krenuli u potragu za nestalim dečakom. U 17.30 sati organizuje se okupljanje kod Železničke stanice, kako bi se i taj deo grada pretražio.

"Vijesti" je kontaktirao čitalac, koji je najavio okupljanje građana kod Mašinske škole u potrazi za dječakom.Potragu su najavili i navijači Budućnosti, "Varvari".

Majka dečaka moli tragače da ukoliko mogu, preko telefona puste muziku iz crtanog 'Teletabisi' dok ste u potrazi za jedanaestogodišnjim Ognjenom!

Porodica apeluje na građane da provere svoja dvorišta ili podrume, zbog mogućnosti da se sakrio. Mole se građani da provere i objekte koji su izgradnji. Ukoliko primete dečaka, Ognjenova majka Vanja i otac Branko savetuju da ga uzmete za ruku i odmah pozovu policiju na broj 122 ili porodicu na broj telefona 067 265 960.

Pretpostavlja se da je dečak koji boluje od autizma, bos, bez majice i u donjem delu trenerke, tokom noći izašao iz porodične kuće u Ulici Vaka Đurovića, u Podgorici. Dečak ima plavu kosu, svetao ten i plave oči i visok je oko 150 centimetara. Porodica je juče ujutro primetila da ga nema, nakon čega je pretraživan širi centar grada. Gotovo celog dana, tragali su članovi porodice, prijatelji, policija, vatrogasci i građani.

(vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track