PODGORIČANKA (23) PREMLATILA MUŽA: Đetić završio u bolnici rasečene glave, ruku, i leđa!
Foto: Shutterstock.coM

porodično nasilje

PODGORIČANKA (23) PREMLATILA MUŽA: Đetić završio u bolnici rasečene glave, ruku, i leđa!

Crna Gora -

PODGORICA - Podgoričanka S. P. (23) uhapšena je u nedelju jer je pretukla muža.

Ona je šakama, čašom i nožem zadala niz povreda suprugu M. P., u zetskom selu Ljajkovići. Za sada nije poznat motiv brutalnog napada. Nesrećnog muškarca su od daljeg zlostavljanja spasile komšije, koje su u pomoć pozvale policiju.

Porodičnu dramu, koja se umalo završila tragično, sprečila je policijska patrola, koja je zakucala na vrata porodičnog doma zavađenih supružnika. Prema nezvaničnim informacijama, ubrzo potom S.P je privedena, a njen muž je odveden u Urgentni centar Kliničkog centra, gde su mu konstatovane povrede i ukazana medicinska pomoć.

„Sumnja se da je S.P., nakon verbalnog konflikta sa mužem, uzela staklenu čašu, koju mu je slomila o glavu, a onda nastavila da ga je udarala po licu. Zatim je dohvatila kuhinjski nož i nanela mu više posekotina po rukama i leđima", ispričao je sagovornik Dnevnih novina blizak istrazi.Protiv S.P biće podneta krivična prijava zbog nasilja u porodici i nanošenja lakših telesnih povreda.

Iz policije upozoravaju da je sve više slučajeva nasilja nad muškarcima, fizičkog i psihičkog, ali kada je u pitanju statistika o podnetim krivičnim prijavama, ta brojka je i dalje neznatna. Međutim, podaci sa terena govore da ima takvih slučajeva, ali da ih muškarci ne prijavljuju, zbog stida, plašeći se osude društva, jer je porodično nasilje nad muškarcima i dalje tabu tema u Crnoj Gori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track